foxyform
STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

Monday, 25 January 2016

I'm Backk !!!! Yihaaaaa..







Assalamualaikum
Rindu nyer rindu nyer rindu nyerrr... hahahaa... agak melampau rindu nya yahhh... haha.. i'm back ok i'm backk.. ingat lagi x dekat kita?? Kenal lagi x weyh weyhhhh... hahaha... almost 1 year i menghilang.. mesti korang dh lupa kan kan kann... muka sedih sedih sedihhh., hahhahaa

Ape2 pun nanti i blogwalking korang k.. lame pulak xBW nihhh,.. hihi.. agak rindu... btw., happy new year... hahaha.. lambat pulak wishh.. dh nk CNY kot... hahaha..

K dah dah dahhh... nanti muncul lagi... byk lagi kene upgrade blog nihh. Hancusss sudahhh... sedih tgk diaaa... dhaaa. Xnak ckp dhhh... bye !!!






Tuesday, 17 February 2015

Happy Holiday n Happy CNY !



Assalamualaikumm.. 
hai u olls... buat pa ja tu.. hahaha.. lame dah tak menulis.. lame dah menghilangkan diri.. lame dah tak aktifkan diri dalam dunia blogger nihh.. agak2 korang ingat syaz lagi dok eyhhh ?? hihihihihi.. oke laa... just straight to the point la.. tak tau nak tulis apa nihhh... btw.. HAPPY CHINIESE NEW YEAR bagi yang menyambut CNY tahun nihhh.. Tahun kambingg la tahun nihhh.. hihihhih.. . hihihihi.. nak angpau boleh takk? sape yang sambut CNY nihh.. mehh angkat tangannn.. hahaha.. macam la dpat tgk kann... oke la... ni je.. saja je nak ucap CNY... kalau CNY .. holiday la jawabnya.. hahahaha.. holiday la sangat... happy holiday untuk budaksss sekolahhh... hahahahahaa..

banyak yang nak story sebenarnya.. tapi agal buzy.. asal weyhh syaz bz sangat nihh... syaz nak kawen ke.. ha'aa.. syaz nak kawen.. semua di jemput tau... cewahhhh.. acahh jee.. belom tiba masa la.. hihhihi.. nanti kawen kalau ade jodohh.. hiihi.. mude lagi mana boleh kawenn.. hahahaha... melalut la pulakk.. btw.. syaz rindu la nk berblog macam korang lagi.. nak BW pun syaz jarang dah.. takpe kann,... ade mase syaz update la.. maaf tau dekat korangg.. syaz always ingat dekat korang semua... kbye ! 

Monday, 19 January 2015

i'm back..

Assalamualaikum korang korang n korangg sume... 
Syaz kembali... hihihi.. rindu syaz takk???
Ade yang rindu syaz takk?? Hihihi.. perasan pulokkk dahh.. 
Btw syaz rindu korangg sume tauu.. rindu sume2.. 
Hihihihihi... sorry laa.. lame dah tak muncul kann.. btw.. syaz muncul nih pon ade tujuan.. 

Sebelum nihh kan syaz ade sponsor GA yang kawan2 anjurkan.. tp tak sempat nk tgk siape pemenang.. bolehh tak sesiapa yang pemenangyang  ade join GA yang syaz sponsorkan tu cari syaz.. syaz nk tunaikan janji syaz la nk bagi topup hari tu.. rm5x2 pemenang.. untuk dua GA.. maksudnya ade 4 pemenang yang kena bg email dekat syaz.. or.. bolehh contact syaz direct no fon 0198262426.. maaf syaz lambat.. tak nak ar nanti korang ckp nk sponsor tapi hadiahh tak bg sampai skrg... syaz mintak korang cari syaz ye.. maaf sekali lagi tauu... sedihhhh :') kbye.. 

#PRAYFORSARAWAK..