Syaz Harzays Minme

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

13 Jan 2017

TOK NAN SENTIASA DALAM INGATAN :')


Image result for toknan

Assalamualaikum ... tanggal 11 januari 2016.. kitorang rakyat sarawak telah dikejutkan dengan berita pemergian pemimpin yang sangat sangat berjiwa rakyat iaitu KETUA MENTERI SARAWAK ( DATUK PATINGGI TAN SRI ADENAN SATEM ) yang lebih suka dipanggil dengan gelaran CM ataupun TOKNAN saja... 

beliau sememangnya sangat baik hati, peramah dan sangat2 memperjuangkan hak sarawak untuk sarawak. Perwatakan nya yang sebegitu membuatkan beliau berjaya menawan hati rakyat sarawak tidak kira agama & bangsa.. Semua sangt menyayngi beliau. Tapi apakan daya, Allah lebih menyayangi beliau..

Tagling "OHHAAAAA" & "YOU YOU" akan sentiasa menjadi ingatan..

Al-fatihah untuk Arwah.. Semoga ditempatkan bersama-sama orang yang beriman..
In Syaa Allah syurga buat permata berharga sepertimu TOK NAN.

sedih pulak aku menaip nih.. 

we always love you & miss u TOKNAN :')

ADE YANG NAK TOLONG TAK ? SOBBSSSS !!

sobbssssss

Related image
...

aku tak tau la asal aku sedih giler tgk blog aku jadi cenggini sangat.. seriously aku lupa all about how to upgrade blog nihh... coding semua aku lupaaa... mmg rase nk menangis dh nihh... anyone can help me ??? uwaaaaaaa.....  

kalau mak ngan bapak aku reti buat mende nih boleh gak aku nk mintak tolong... kesian betol aku kat diri aku sendiri.. terpaksa aku search balik semua semua yang aku perlukan ... apa2 pun terima kasih bebanyak dengan blogger2 yang tak pernah lokek ilmu share tutorial buat blog nihhh... aku chow dulu laaa... nk godek2 cara nk make up balik blog aku nihhh... menangis hati ini :')

kbye !!

26 Sep 2016

TUNGGU ADE MASE SOBSSS !!

Assalamualaikum.. morning uolls..

Image result for SEDIH

asal letak emoticon muka sedih ??

giler ar xsedihh.. tngok la blog kite nih camne dahh... xterjaga.. kusut masai semua ade.. kesian kat dia kan.. takpe.. tggu ade mase kite tukar wajah dia... tapi nampak gayanya kene ar belek2 tutorial balek nih... ingat2 lupa dahh... apa2 pun selamat bekerja semua... 

dhaaa...

25 Sep 2016

NO TITLE !

Assalamualaikum uolls..
ape khabar ?
sihat ? 
hahahhhaa... lame da x menaip nihh... xtau nk taip nk cerita apa... tapi byk cerita sebenarnya... hihihi

korang ingar syaz lagi x??? 
kalau x ingat syaz menangis karang... 

hampir setahun la jugak syaz xjengokk blog nih kann... bz memanjang... 

kalau sesiapa ade wechat ke facebook ke instagram ke .. meh ar kita add mengeadd follow memollow... hihihi.. meh2.. 

syaz bgi syaz punya id..

wechat ; dannyshah4832
facebook : syaz harzays minme
instgram : dsonlineshoppe

komen la ye kalau nk follow ke nk add ke.. nanti syaz follow n add balekkk... hihihi.. 

k la.. nih jaaa.... nanti ade masa kite muncul lagi la yehhhh :)

dhaa... btw rindu nk BW... hihihihi... 
Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign