Syaz Harzays Minme: Alhamdulillah :)

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

22 Jan 2014

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum ..
hyep my silent reader(s).. hahhaha.. cewwwaaahhh... ada ka?? haha.. perasan betoi syaz ni kan...
haha.. oke3... Alhamdulillah?? ape yang alhamdulillah nya cik syaz oi..?? haha.. laaa... Alhamdulillah sebab majlis kesyukuran & doa selamat untuk my brother selesai sudahhh.. penat weyhhh... asal penat?? mana tak penat nya weyhhh.. balik je dari tabika pukul 2 p.m terus sambung wat keja at rumah.. tolong itu tolong ini tolong sana tolong sini ... almaklum laa.. syaz sorang je anak perempuan dalam keluarga.. haha.. ehh yeke?? ye laaa weyhh.. tak caye? boleh tanya mak ayah.. hhahaha :p

oke laaa.. apa apa pon .. tahniah untuk abang sebab dah dapat kerja... 
ingat apa yang paksu cakap at engko tadi tu .. " disiplinkan diri semasa bekerja dan amanah dalam menjalankan tugasan" ... ingat tu weyhhh abanggg... lepas ni memang payah laa aku nak tengok muka engko bangg.. 6 bulan tak tengok engko?? wooo... takpa2.. 6 bulan ja kan.. tak lama.. hihhi.. btw... to you abangg.. jaga diri engko at tempat orang tu.. nanti bila engko dah habis training.. engko p blanja aku makan besar oke... hahaha.. asyik makan jaaa kejaaa... alaaa... best apa makan.. kan kan kan.. selagi Allah masih memberi kesihatan tubuh badan .. makan jaa... kalau dah sakit nanti... dapat ke nak makan macam kita sihat dulu dulu..?? haha.. tapi jangan la makan main bantai jaaa... pentingkan khasiat nya la weyhhh... hahaa. merapu merapu n merapu... dah2,.. ni jaaa.. nak masok tidoq laa... penat weyhh.. besok p kejaa.. asal la besok tak weekend je erk..??? kalo weekend bolehla rest sedikit... hahaha.. takpa2... k.. dhaaa... :)

6 comments:

  1. Tahniah abg dpt keja..haha.. ;) semoga sentiasa dimurahkan rezeki....

    ReplyDelete
  2. abang kmk sama umo kitak la kak.. hahaha :p

    ReplyDelete
  3. all the best fr yr brother =D

    ReplyDelete
  4. wah taniaaah for your abang, hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign