Syaz Harzays Minme: 'Birthday GiveAway by Cik Ayue

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

4 Jan 2014

'Birthday GiveAway by Cik Ayue

Assalamualaikum Pembuka Bicara... ^^

ha'aaaa.... jom join GA dari Cik Ayue ni...

Tarikh Penyertaan : 4 Januari 2014 Sehingga 31 Januari 2014

CLICK BANNER FOR JOIN

 meh laaa kita pakat join GA nih...
macam2 hadiah yang korang boleh dapat especially TEDDY BEARR ... 
TEDDY BEAR weyhhh... tak nak ke... rugi tau kalau tak join ni... tak caye??
kalau tak caye.. meh tengok hadiah yang korang boleh dapat kalau join GA ni...


3 Kategori Pemilihan Pemenang :

* TOP REFERRAL
* GAMBAR MEMIKAT HATI
* RANDOM

Senarai Hadiah :

* Teddy Bear x 1 ( lebih kurang macam dalam banner tu )
* Novel By Mag Cabot x 1
* Mini Tasbih x 1
* Face Mask + Eye Bag Mask x 1
* DIY Frame x 1


Pembahagiaan Hadiah :

1. TOP REFERRAL - Teddy Bear

2. GAMBAR MEMIKAT HATI - Novel and Mini Tasbih

3. RANDOM - Face Mask + Eye Bag Mask and DIY Frame


so...?? apa tunggu lagi... meh la kita join... 
BTW... yang dekat bawah ni pulak GAMBAR WEDDING IDAMAN SAYA ..  simple je..hihihi...






   
k laaa... tu jeee... jangan lupa join tau... manala tau rezeki korang dapat TEDDY BEAR tu...
hihihi







11 comments:

  1. tq join ye awk ('',)
    org 1st tau!! hehe
    tp kn..syarat sy mb awk xperasan..sy da highlight kaler merah..hehe..
    smntare awal lg ni..bole edit ('',)
    best of luck ye~

    ReplyDelete
  2. akak... syarat yang mana erk yang syaz tinggal tu?? hihih

    ReplyDelete
  3. happy birthday to all January babies^^
    http://sherrylicious7.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Wahhh hhhehee thanks tag :D inshaallah qila join nnti hehe.

    ReplyDelete
  5. haa..btol da...hehe..pelamin rumah..bukan dewan ('',)
    best of luck tau!

    ReplyDelete
  6. From the same segmen. All the best for you ok. (^.~)/''

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya...salam kenal dari segmen yang sama...

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign