Syaz Harzays Minme: Freebies : Doodles Muslimah Bawa Kereta

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

11 Jan 2014

Freebies : Doodles Muslimah Bawa Kereta

Assalamualaikum ^^

syaz buat doodles agy k k.. jangan gelakk... jom tengok doodles yang syaz buat.. kalau korang nakk... ambik laaa.. kalau korang nak syaz buat kan pon boleh jugakk... tapi tak cantek macam yang korang buat laa... hihhhi... oke3.. bawah ni syaz sediakan doodles utk korang yang suka doodles yang comey lotey.. hahaha.. comey lotey ka doodles yang syaz buatt?? hahaha... gelak ok gelakk...








haaaa... tu laaa yang syaz buat utk hari ini.. okee.. sekiannn :)

8 comments:

  1. wewiitt..cute nak juak doodle..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa... ada bakat sik kak?? hahaha... :p

      Delete
  2. Replies
    1. comel erk..?? hahaha.. thanks dearr :)

      Delete
  3. weeewittt... chumelnya ada bakat ni..
    boleh buat letak gambar Am lak drive keta hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha... thanks am... belum try buat doodles lelaki lagi nih.. hahaha

      Delete
  4. Assalammualaikum Syaz. Mia ambil freebies ni untuk letak kat entry Mia yang ni http://thesupersomething.blogspot.com/2014/02/ouh-my-licence.html . Tapi Mia edit sikit. Syukran ya . Love you. Hehe.

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign