Syaz Harzays Minme: Guitar Chord : Kisah Kita ( Wani )

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

4 Jan 2014

Guitar Chord : Kisah Kita ( Wani )

Assalamualaikum..
hyep you all.. hahahha... tiba2 je rasa nak share kod gitar pulak at korangg...
meh laaa belajar main gitar.. best tau... dapat released tension siottt... hihihih..
4 me laaa... untuk korang tak tau pulakkk.... mehhh syaz bagi korang kod gitar untuk lagu ni...

Intro :
C Am Dm G

C      Am
kita akan bersama

Dm              G
Bila kita ditakdirkan berjumpa

C            Am
Namun aku tetap berdiri disini

Dm               G
Menantimu datang kepadaku lagi


C      Am
Engkau jauh disana

Dm        G
Tapi ku tahu hatimu sama

C        Am
Menunggu ku datang kepadamu

Dm            G
Untuk mengulang kisah ku dengan mu


C     Am       
Mungkin kita bahagia

Dm       G
Bila kita ditakdirkan bersama

C        Am
Kau dan aku saling percaya

Dm      G
Bahwa kita tetap bersama

C
Selamanyaaaa



lalalalalalalaalalala... so... apa tunggu lagi... try la kod ni.. hihihi.. btw dekat bawah ni ada video syaz mainkan lagu nih.. hihihi.. tapi sumbang la weyhhh.. tak apa kan... SEBAB yang last part tu spoil sikit..hihihi... :D

video

1 comment:

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign