Syaz Harzays Minme: Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

3 Jan 2014

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Assalamualaikum ^^
*first time join ni* hihihihi..

 Handphone GiveAway by Syuhada1981.com
CLICK BANNER UNTUK *JOIN*

hahahhaa... ni first time join GA.... hihihi...

WALAWEYYYY !! meh kita pakat join this GA...  hadiah yang menarik... HANDPHONE pulak tu.. nak tengok tak?? nak tengok apa hadiah diaa?? meh2 kita tengok kat bawah nii... 


Louis Vuitton atau Gucci Handphone
(bernilai RM450.00 setiap satu) 
+
RM50.00 x 4 Pemenang


       



haaaa... yang PHONE ni mestilah untuk TOP REFERRAL...
tapi... ada tapi oke... yang RANDOM pon dapat hadiah jugak laaaa....
best kan best kan join GA ni... 
haaa'aaa .. yang bawah ni untuk pemenang RANDOM..


Solat Perfume
(RM 50.00 setiap satu x 6 pemenang)




so... what u think?? join laaa... hurry up... rugi kalau tak join tau.. hihihi.. btw... 
ringan-ringankanlah jari korang yang cute miut tu untuk CLICK banner or gambar2 yang dekat atas tu... hihihi ...
tu jaaa... jangan lepaskan peluang ni tau.. mana la tau rezeki... :D



10 comments:

  1. salam perkenalan..
    terima kasih sudi join.
    wish you all the best (^_^)

    ReplyDelete
  2. hihihihi... sama -sama kaseh akak... :D

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ^_^ salam perkenalan .Singgah dari segmen yang sama ^.^

    http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck! Azwar datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign