Syaz Harzays Minme: Without Anyone??

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

10 Jan 2014

Without Anyone??

Assalamualaikum...
salam jumaat erkk... ermmm...  without anyone?? actually, syaz tak tau nak conteng apa.. fikiran melayang entah tak tau g mana arr.. hohohoho..asal title camtu ?? hahaha.. syaz hanya mampu menjawab dunno... apa yang syaz fikir syaz conteng jaaa... oh goshhh... >,<
 argghhhhhh.... bosan nye.. bosan nye hidop ceni..bosan bosan bosan... nak KAWAN weyhh... syaz nak kawan macam dulu... but.. erm... bosan kan hidup WITHOUT KAWAN ?? 
syaz takde kawan ke??? eyhh NO laaa.. ada.. but biasa laaa..
semakin meningkat usia semakin sibuk dengan kerjaya masing2.. nak spend time sesama pon memang takda peluang laa weyhhh.. tak macam zaman poyo dulu2.. hahaha... nak ulang zaman kegemilangan time jadik student boleh tak.. best nyee... ermm...but sume tu lama dah berlalu pergi mengikut peredaran masa... cepatnya masa berlalu... ermm... sumtime tu rasa macam takda kawan la pulakk... ermm.. kesian kesian...(weyhh .. asal korang menyepi je erk... korang tak ingat kat aku ke weyhhh... asal aku je yang ingat kat koranggg... alaaa... aku tau arr korang buzy study n aku je yang dah tak study.. but asal korang tak contact aku weyyhhhhhhh?? takkan asyik aku je yang nak contact korangg... aku dah tak wujud ke weyhhh ) sedih weyhh.. sedihh sangat2... hope korang tak lupa kan aku laa weyhhh... erm.. hahaha... but nevermind laaa... ALLAH kan ada... kan ?? i've FAMILY n DANNY too.. but i NEED kawan jugak ... but no one yang nak jadik kawan syaz... nak nangis la weyhhh.. >,< hohoho.. but .. asyik but but but je syaz ni kan.. cool oke.. hihihi... arrrr.. tak nak conteng agy.. stop dah .. k.. dhaaa... 


THANKS YA :')

8 comments:

  1. hai syazrah salam kenal dari akak..
    terimakasih sudi singgah n follow blog akak..follow back here :)
    keep in touch :):)

    ReplyDelete
  2. mmg best dgn kengkawan. happening gila. hahaha.
    tu lahh. kakak ee pun ada cakap. bila dah besar. masing masing dgn hal sendiri.
    susah sangat nak lepak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arr dearr... memang susahh gila nak spend sesama macam dulu2.. nak muda je la kalau macam ni.. hahaha

      Delete
  3. takda kawan rasa dunia ni kosong aje, hahaha even ramai orang sekeliling kita kan.. huhuhu, bila besar semuanya kena pisah, jalan masing-masing dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu haaa... rasa macam terpinggir pon ada jugak... best bila tengok orang ramai ja kawan.. hihihi :D

      Delete
  4. bena kata ktk deng..kwn2 kinek tok sbb gago ngan kerjaya masing2..besfren kmk sorg dikuching,ada di miri..tedah..tunggu daknya cuti jak pat lepak2..boring juak xda geng sama palak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yala kak... masing2 dah ada kerjaya dikpon ney... namena boring nyawa sikda genggg....

      Delete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign