Syaz Harzays Minme: Terima Kasih Ya ALLAH..

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

9 Apr 2014

Terima Kasih Ya ALLAH..

Assalamualaikum.. morninggg..

Syaz tak tau nak luah at mana.. dekat sini ja syaz dpt luah apa yang syaz rasa..
Time ni syaz memang rasa nak menangis jaa.. menangis.. mungkin itu cara yang dapat menenangkan hati syaz ... Ya Allah.. terima kasih di atas ujian yang telah Engkau berikan... sebagai hamba mu.. aku menerima dgn hati yangg redha.. walaupon aku sedihh... ya Allah.. tabahkan dan kuatkan la orang yang aku sayang menerima ujian yang telahh kau berikan ini... permudahkanlah segala urusan.. amin...

Nak nangis ja ni... denk.. by sayang denk glak2 aie.. sayang glak2.. by asa nk nangis jak keja tokk... lemahh na by bila dapat tauk denk eksiden.. lemah bena bena.. sik kuat by dgr eyhhh... tapi by mesti kuatkan dirik by utk denkk... be strong ya sayang... Allah bersama kita... doa by sentiasa mengiringi denkk... get well soon dear.. i love you so muchh.. :')

dhaa.. 

5 comments:

  1. alar....jangan la nangis.. smile please.. whatever the obstacle u've through out. sabar ookey

    ReplyDelete
  2. be strong k TT^TT
    btw how was his condition?

    I wish its getting well and better.. aamiin..

    ReplyDelete
  3. u must be strong girl.. fighting...!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign