Syaz Harzays Minme: Rindu BLOG !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

4 Jun 2014

Rindu BLOG !

Assalamualaikum,...

hye you all... hihihihi... rindu nye dekat blog nih.. lama dah tak jenguk kan... korang apa khabar?? sihat dak aihhh??? hope korang sihat molek cantik hensem sentiasa la eyhhh.... hihihihi.... lama dah syaz tak bukak blog nih.. rindu sesangat la... buzy la katakan... hihihi... xde masa nk bukak blog sangad... ni pon cuti skola baru nak bukak.. tu pon dh minggu ke 2 cuti sekolah kan... hihhihi... peja celik pejam celik... mingg u depan last cuti kann?? hihihi.. ape2 pon selamat bercuti bagi yang tengah holiday n selamat bekerja bagi yang dh mula menjalankan tugas korang seperti biase kan... hihihihi... 

one more, syaz nak mintak maaf at korang taw kalau syaz lame dh tak BW blog korang,. In Shaa Allah cuti ni syaz guna utk BW blog korang la eyhh... bg yg selalu je BW blog syaz ni .. thanks aww... ingat kat syaz... hihihihi... hoe takde yg lupa kehadiran syaz dalam dunia blog ni la eyhh walaupon tak sefamous blogger2 yg lain... hihihihi... tu jeer... nanti update agy... btw.. salam isyak everyone.... 

5 comments:

  1. sihat Alhamdulillah hehehe akk?

    ReplyDelete
  2. Welcome back. Sy pun baru buka blog selepas 2 tahun x buka. Lagi power.hahaha

    ReplyDelete
  3. akak pun rindu kat Blog..bangun pagi mesti tgk blog dulu pastu baru sarapan..kalau sehari tak jengah blog tu rasa sepert tak mandi sehari eheheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign