Syaz Harzays Minme: Hari Ke 7 Ramadhan

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

5 Jul 2014

Hari Ke 7 Ramadhan



Assalamualaikum korang semua... 
salam ramadhann al mubarak 1345H buat semua kaum muslimin muslimat, para blogger yang beragama islam...selamat menjalani ibadah puasa di bulan yang mulia ini..  aritu tak sempat nak update laa.. ni yg update...hihihi.. 
korang puasa tak ni haa?? puasa tak puasa tak?? hihihi...
mesti lah puasa kan kan kan ?? 
rugi tau kalau tak puasa.. dapat jugak pahala kan... tapi jangan la buang pahala korang tu pulak ye.. (faham2 je la syaz bgtau ape)

btw.. hari ni dah masuk hari ke 7 ramadhan kan.. cepatnya masa berlalu... seminggu sudah kita menunaikan ibadah puasa di bulan ramadhan.. pejam celik pejam celik dah seminggu... memang tak terasa la habis sebulan ramadhan nya nanti... Alhamdulillah kan... kita masih di beri kesihatan tubuh badan untuk menunaikan ibadah kita ni.. 

oke la .. tu je dr syaz...
salam ramadhan n selamat beramal.. 

23 comments:

  1. Replies
    1. selamat berpuasa jugak anizz.. :)





      Delete
    2. salam ramadhan syaz.

      moga ramadhan kita tidak hanya lapar dan dahaga. :)

      Delete
  2. alhamdulillah. .ng rugi mun xpuasa. .hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok... namena ya... rugi bah sik posa... hee... :D

      Delete
  3. Replies
    1. Salam ramdhan n selamat beramal.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. selamat berpuasa n selamat beramal jugak cik nadya.. hihi :D

      Delete
  5. Salam Ramadhan .
    Betul tu, rasa cepat je mase berlalu. tup tup dah seminggu berpuasa .... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan akak... cepat sangat... nak raye dah ni haa... hihi :D

      Delete
  6. salam ramadhan & selmt berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramdhan n selamat beramal jugak.. :)

      Delete
  7. hai awak jom join GA ni hadiah best tau

    http://najlamohayidin.blogspot.com/2014/07/giveaway-sulung-by-me-ramadan-mubarak.html

    ReplyDelete
  8. salam ramadan juga maaf kalau ada salah dan silap .hehe =)

    ReplyDelete
  9. salam..

    akak balas kunjungan ke sini..dah follow back..^_^

    ReplyDelete
  10. Salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa Syaz... :)

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan jugakk :)
    puasa jangan tak puasa :P

    ReplyDelete
  12. hari tok dh masuk minggu ke2 ramadhan..wuaa..2 minggu gk..cptnya masa berlalu...

    ReplyDelete
  13. salam ramadhan..tingkatkan amal ibadah dan berusaha membaiki diri supaya menjadi lebih baik dari hri2 sebelum ini :D

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan... tapi kan syaz x sudi follow back fifie pown... sobs2.. hukhukhuk...

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan, 11hari lagi akan bertemu Syawal... cepatkan masa berlalu....;-)

    ReplyDelete
  16. argghh..mcm mana nih semua entri akak nk baca..berapa hari tinggal puasa...dh ganti belum heeee

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign