Syaz Harzays Minme: Maaf Korang...

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

21 Jul 2014

Maaf Korang...

Assalamualaikum... 
selamat malam... syaz nak mintak maaf kat korang yang blogwalking dekat blog syaz... syaz tak dpt nak singgah dulu yee.. keadaan tak mengizinkan nihh... sorryyy... 


rase nak demam dh nih.. alahai... ingatkan malam nih syaz nak hapdate pasal 'Pencarian Sponsor'... tapi nampak gaya nya syaz terpaksa postpone kan dulu la niat syaz nak buat GA... In Shaa Allah nanti syaz akan buat kan... Hope ade yang sd jadik sponsor..

oke laa.. nih jee.. tak larat dah rase ny nih... syaz tido dulu..
selamat malam rakan bloggers syaz semuanya..
maaf kalau syaz ade buat salah dekat korang tanpa sengaja atau sengaja yaa... 

#Pray For Gaza
#Pray For MH17
#Pray For MH370
#Pray For Sabah

12 comments:

  1. Take care of ur health dear. mnum bnyk air masak. cuaca tak menentu skrg nie,...

    ReplyDelete
  2. minum air kosong byk2 k.. cepat sembuh.. :)

    ReplyDelete
  3. shaz tak sihat ke ? neway tak a rest n take care yeah ;)

    ReplyDelete
  4. makan ubat....n minum air banyak2.....semoga cepat sembuh k...:)

    ReplyDelete
  5. alaaa.. ciannyee.. tp bln puase ni pn ika cam pnt sikit.. xtau knp...

    ReplyDelete
  6. syafakillah. pencarian sponsor?? mcm best je. terfikir juga nak sponsor.

    ReplyDelete
  7. banyak-banyak rehat la ye.. N pun baru boleh start BW. Dah berapa hari tak de masa nak blogwalking :D

    ReplyDelete
  8. Cepat sembuh ye :) Eh.. buat GA ye.. Rasa macam nak sponsor ^^

    ReplyDelete
  9. Nanti nak buat GA inform ye dear..hehe..alhamdulillah sekrang dah sihat kan.. ^_^

    ReplyDelete
  10. dah sihat nanti baru blog walking..akak JM sentiasa menunggu kunjugan dari Syaz tu heee

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign