Syaz Harzays Minme: MISSION: Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

20 Jul 2014

MISSION: Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren

Assalamualaikum.. 
salam 22 ramadhan .. 
hihihhi.. syaz nak join segmen nih laa.. tgh BW blog .. tetiba jumpa segmen dr blogger Cik Oren nih.. 
lame dah tak bersegmen nihh... 
jom join... hihihi.. syarat yang dia bagi senang je kot.. rugi tau kalau tak join.. hihihi :D

CLICK BANNER FOR JOIN 



join tau .. hihihi... :D

17 comments:

  1. done follow... sudi klu dpt follow balik... klu dah, terima kasih..

    ReplyDelete
  2. Noted with thanks Syaz. :) Kelak cek nama sitok : http://kaktusoren.blogspot.com/p/blog-page_9009.html

    #OrenTour

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum syaz
    Selamat bersegmen . Nik datang singgah ye .

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/07/dari-allah-kita-datang-kepada-allah.html

    ReplyDelete
  4. all the best! selamat bersegmen.. hihi

    ReplyDelete
  5. Join segmen yang sama. Jemput singgah & follow :)

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dr sy.. selamat bersegmen :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  7. Membalas kunjungan dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan dari segmen yang sama.. done follow here dan selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  9. salam kenal.. singgah sini dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  10. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. Balas kunjungan :) Terima kasih sudi singgah blog saya ^^

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus-ore.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign