Syaz Harzays Minme: Pesawat MH17 crashed di Ukraine

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

18 Jul 2014

Pesawat MH17 crashed di Ukraine

Assalamualaikum..
selamat pagi you all.. dah dgr kan berita yang menyayat hati pagi nih.. 
Al-fatihah.. sedekahkan la ye.. hmm..



bangun je sahur.. memang terkejut dgr berita about MH17.. tu pun buah hati yang bagitau.. kalau tak syaz memang tak tau laa.. sebab syaz nih jarang tgk tv.. syaz suke tgk berita dalam internet je.. dalam blog, twitter, facebook.. selepas MH370 pada 8 march 2014.. sekarang ni MH17 pada 17 Julai 2014.. dugaan ape lagi Allah nak bagi dekat Malaysia lepas nihh.. apa2 pun semua tu Allah dah rancang kan.. sedih tu memang ar.. automatik ar menangis tgk.. syaz kalau bab sedih cenggini memang touching habesss... tak nak cerita agy dh... sobsssss... :')

#Pray For MH17 !
#Pray For Gaza !
#Pray For MH370 !
#Pray For Semporna !

18 comments:

  1. Ya ALLAH :')
    semoga semua dipermudahkan. pasti semua ni ade hikmahnyaa..

    ReplyDelete
  2. Takziah buat keluarga mangsa dan Al-fatihah buat saudara seislam kita :(

    ReplyDelete
  3. semoga keluarga yang terlibat tabah.. sedih dengar berita nie... :(

    ReplyDelete
  4. mengejutkan buat semua rakyat malaysia :( yang lagi menyedihkan... orang my pun terkorban

    ReplyDelete
  5. semoga di permudah kan..amin...

    ReplyDelete
  6. syaz, soryy.. 17hb, bkn 18 syg.. :)

    ReplyDelete
  7. Al~Fatihah utk semua mangsa. byk dugaan Malaysia tahun ni.

    ReplyDelete
  8. insyaALlah..amin.. let keep praying to Allah n may Allah ease everything....

    ReplyDelete
  9. tedah nangga eh.. huhu..

    salam takziah buat keluarga yg terlibat. :(

    ReplyDelete
  10. salam takziah buat keluarga serta kenalan penumpang dan anak kapal mh17 :(

    ReplyDelete
  11. Innalillahi wainna illaihi Rojiun

    Lets pray for them

    ReplyDelete
  12. mmg sedih dan pilu bila dapat tahu berita ni..Al-Fatihah buat mangsa

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign