Syaz Harzays Minme: 1st Giveaway by Melangkau Garisan with love

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

23 Aug 2014

1st Giveaway by Melangkau Garisan with love

Assalamualaikum...
masih belum terlambat untuk syaz menjoinkan diri dalam GA nih kann.. ?? hihihi
apa kata korang join sekali kalau ada yg belom join..
hadiahh nampak ohsem sangat.. kalau nk tau.. jom ar join sekali.. 
mana la tau rezeki kann.. In Shaa Allahh.. hihihi.. 
macam biasa..

CLICK BANNER FOR JOIN !


DEADLINE : 13 SEPTEMBER 2014

masih belum terlambat utk korang join jugak kan... 
jom laaa... hihihihi


12 comments:

  1. mama pun join jugak tu.. selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. goodluck syg. semoga ade rezeki.. nt leh la share2 ye ;p

    ReplyDelete
  3. balaz kunjungan .. seoantas kilat follow blog ni... hehe.. gud luck yer

    ReplyDelete
  4. Goodluck. belum join lagi. Nanti nak join lahh heeee :)

    ReplyDelete
  5. Rajin nya join segmen, good luck syaz

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan... acikidah singgah dari segmen yang sama... Have a nice day... :D

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html (13sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

    ReplyDelete
  8. Good luck and all the best.
    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign