Syaz Harzays Minme: 7 Things about Syaz Harzays Minme? -- Versatile Blogger Award

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

24 Aug 2014

7 Things about Syaz Harzays Minme? -- Versatile Blogger Award

Assalamualaikum uolls..
hai babe.. haha.. happy semacam je ni kannn.. hahhaha.. 
mana tak nyaa.. kita d tag dalam Versatile Blogger Award dari Cik Nadyya... Thanks babe.. i love you ! hihihihi..
Suka?? of course la suka kann.. hahha..

tengokk.. cantekk je banner nih kann.. hahaha..

oke... sebelum tu .. jom tengok syarat-syaratnya dulu :

            * Thanks the nice fella who gave you this award :)
            * Include a link to their blog
            * Select 15 blogs / bloggers you've recently discovered / followed regularly
            * Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award
            * Tell the person who nominated you with 7 things about yourself

7 Things About Me??
Nak tau?? jom ushaa.. hahaha :D

1. PENDIAM 

-cakap jer pasal pendiam.. aku memang agak pendiam orang nya.. aku memang tak banyak cakap kalau orang tak ajak aku bersembangg.. kalau orang ajak aku bersembang aku akan sembangg... aku takkan jadi pendiam bila bersama kawan2 yang kenal n rapat dgn aku... sesiapa yang kenal aku tu tahu la aku macam mana org nyaa.. 
2. KAKI GELAK 

- Kaki gelakk..? haa.. itu memang aku laa.. aku memang suka gelakk.. tu memang hobi aku la weyhh.. aku memang pantang tengok sesuatu yang agak pelik.. aku memang terus gelakk laa.. kau buat lawakk sikit pon aku akan gelakk gakk..  tu la kawan2 selalu tanya " asal kau suka gelakk? sikit2 gelak.. sikit2 gelak,.. kau nih memang tak dapat tgk benda yang aneh.. automatik kau akan gelak"... hahaha.. nak buat camna kan.. dah hobi aku kan.. tapi jangan la tgk aku gelak kau nak cop aku GILA.. hahahaha.. Kau kot yang GILA...  :p 
3. FRIENDLY 

- aku memang agak friendly ... kau tegur aku sekali.. beribu kali akan ingat n aku akan tegur kau .. aku bukan jenis yang mudah lupa kawan.. aku memang akan ingat walaupun kau tak ingat dekat aku lagi dah..
4. TEMPAT LUAHAN

-kau ade problem?? tak tau nak luah dekat sapa?? kau nak luah dekat aku?? dipersilakan.. aku sedia mendengar , membantu (setakat yg aku boleh), menasihat kau ( tu pon kalau kau nk dgr).. hahaha.. kawan2 aku memang suka meluahkan perasaan diorang dekat aku... aku sudi jer dgr masalah orang.. aku suka tolong org kalau org tgh memerlukan bantuan... kalau aku ade masalah?? sapa nk dgr?? haha.. aku takkan bgtau sesiapa pon kalau aku ade masalah... dengan mak ayah pon aku tak bgtau selagi aku masih dpt settle kan sendiri..aku lebih suka pendam je masalah aku tu.. taknak susah kan sesiapa.. tapi semenjak aku bersama dgn En.Bambam aku.. aku takde rahsia pon dekat dia.. aku akan luah jer kan die.. sebab die always support aku dr blkg kalau aku ade masalah or etc..
5. SUKA SENYUM  

-aku memang suka senyumm.. aku senyum dekat semua orang .. walaupon aku tak kenal siapa orang itu.. aku akan senyum jer.. senyum satu sedekah kan.. tapi .. satu je masalah aku nih.. aku tak suka bila aku senyum dekat orang tu tapi orang tu boleh pulak buat dekkk bila aku senyum dekat dia.. tu yang buat aku menyampahh sangad.. aku happy kalau orang tu balas senyuman aku.. hihihi.. :D 
6. GARANG 

-garangg.. aku garang ke?? aku tak garang laa.. aku garang bertempat tauu.. hahaha.. tapi kengkawan aku cakap aku garang.. aku nih senang jerr.. kau kasar dekat aku.. aku lebih lagi kasar dekat kauuu.. hahahaha... tu yang zaman sekolah dulu kawan aku tanye.. " asal kau garang sangad erkk? "... hahha.. walaupun aku garang.. tapi aku baik hati tauuu... sapa yang kenal aku tau la aku nih macam mana.. :D 
7. MUDAH SENTAP 

- haa... aku nihh mudahh sangat nak terasa hati tauu... kau tinggi kan sikit suara dekat aku.. automatik aku akan diam seribu bahasa... sensitif wooo.. kalau aku dah diam camtu.. nanti aku nangis lakk.. hahaha.. aku nih memang mudah nak mengalirkan airmata... :D


oke.. tu je kot aku bgtau korang pasal aku.. banyak lagi sebenarnya.. tapi cukup la setakat tu jer aku bgtau.. hahahaha.. Haaa... Cik Nadyya.. takyah nk perli bagai oke.. hahaha.. 
kita kawannn :D

haaa... so.. masa untuk syaz tagg kat korang pulokk.. jawab oke.. kalau sudi.. kalau tak sudi... syaz tak paksa...

1. The White Lily - http://naalisaa.blogspot.com/
2. Feyca Fifie - http://feycasnowie.blogspot.com/
3. Hikayat Seorang Budak - http://rainfallasleep.blogspot.com/
4. Anizz Annisa - http://adnan-daughter.blogspot.com/
5. Kak KM - http://karyamahirah.blogspot.com/
6. Bella Din - http://belladin92.blogspot.com/
7. Cik Kiera - http://dewqracintakita.blogspot.com/
8. Kak JM - http://jarimanistravel.blogspot.com/
9. Cik Oren - http://kaktusoren.blogspot.com/
10. Kak Yumida - http://umikasum.blogspot.com/
12. Lieya Yaya - http://sweetsouryaya.blogspot.com/
13. Kak N - http://kapas-putih.blogspot.com/
14 . Kak Wanie - http://norniwanie.blogspot.com/
15. Rara Farhana - http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/





16 comments:

  1. tudiaaaaaa! hahaha. kak mahirah dah tag, ini kak syaz pulokks... ihiksss..tunggu esok. siap

    ReplyDelete
  2. inshaAllah . cubaa menjawab macm jawab exam . haha . thnks syaz :*

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha banyak persamaan la *hi5 skittt* lalalala 1,2,5,6,7 sameeeeee..hahahaha mane ade perliii.. lalalala :D

    ReplyDelete
  4. Wahhhh, kena tag lahhh.... Thanks :)
    Insha Allah, akan buat entry jugaa.
    *Terujaa ^^

    ReplyDelete
  5. Syaz! Akak pun kena tag jgk heee kiranya dh 2 org tag akak ni :-)
    Blog akak x versatile malu jek nk join heeeee
    Sikap syaz ni lebih kurang akak je kecuali no 7 tu
    Mesti syaz ni comei sbb suka senyumm hiksss

    ReplyDelete
  6. selamat malam... hehee..jom blogwalking sebelum tidur :)

    ReplyDelete
  7. wah wah,, syaz tag fifie lah.... huihuihui...
    insyaAllah fifie will do it soon, as soon as if it possible..
    thanks sayangs..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syaz fifie dah buat

      check it out.. hihihi http://feycasnowie.blogspot.com/2014/08/7-things-about-fiffe-feyca-versatile.html

      Delete
  8. First visit and blogwalking. Have a nice day!

    ReplyDelete
  9. hai, thank you singgah blog akk.. btw, cantik blog.. akk dh follow.. :) nt follow balik ye, kalau sudi..

    ReplyDelete
  10. makseh sudi tag kmk
    mun sempat kelak kmk join
    unik segmen tok

    ReplyDelete
  11. akak pun dah di tag haha.. meh baca sini..
    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/7-things-about-karya-mahirah-versatile.html

    ReplyDelete
  12. wow.. kak N ada di situ.. ni takder tarikh tamat kan.. okay i will be join soon yaa, bookmark also this page :D.. thanks for tagging me.. nice knowing you

    ReplyDelete
  13. yey, dah tau sikit syaz macam mane. hehe

    ReplyDelete
  14. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award-7-things.html

    jemput baca :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign