Syaz Harzays Minme: Alhamdulillah..

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

10 Aug 2014

Alhamdulillah..

Assalamualaikum..
hai koranggg... ape khabar?? sihat ?? kalau tak sihat cepat2 makan ubat or g klinik yerr.. cuaca tengah tak menentu karang nihh.. syaz pon baru je sembuh dari demam nih.. Alhamdulillah.. Allah masih beri kesempatan syaz untuk meneruskan hidup.. hihihi.. 

'Allah bagi kita rasa sakit adalah untuk menghapus dosa-dosa kecil kita'

betolkann.. kita manusia biasa je.. ade kekurangan n ade kelebihannya.. kita tak sempurna pon.. kan.. 


Alhamdulillah.. syaz sembuh dahh..oke2... hihhi.. sembuh je syaz terus bukak blog.. hamboihh.. semangat nampak kan... hahaha.. bukan ape.. syaz xnak la nanti korang cakap syaz nih sombong ke ape tak balas balik kunjungan korang... 'followers tak la banyak sangad, tapi dah nak menyombong'.. haa.. tak pasal kena cop S.O.M.B.O.N.G pulak nanti.. syaz tak nakk.. hihihihi... 
thanks aww korang yang sudi je singgah blog syaz ni.. bace entry n komen entry syaz yang ntah ape2 tu... 
sihat je nih syaz terus balas balik kunjungan korang oke.. syaz update dulu lepas nih sambung balikk.. hihhi... 

2 hari syaz demam nih mak ayah memang risau sangad .. hihi. mana tak nya.. syaz jarang nk demam bagai ni kalau tak betol2 demam.. erkk.. ade demam tipu erk.. hahhaa... ayah beli coolfever, panadol, air badak, strepsils, 100 plus supaya syaz sembuh... mak memang tak berhenti bukak pintu bilik tanye syaz dah makan ubat ke belom.. malam semalam mak memang gelabah bila sentuh je badan syaz cakap badan syaz panas giler..cepat2 g dapur ambik air suam n panadol bg syaz makan.. lepas tu letak coolfever n suruh syaz tido.. hihhi.. Alhamdulillah bangun je pagi tadi.. badan dah tak panas... nih haa.. siap boleh bukak blog agi.. hihihi..
sayang jugak mak n ayah dekat syaz erkk.. ?? hihhi.. terharunyaa.. walaupun dalam usia yang dah meningkat dewasa nih.. mak n ayah tetap je ambik berat pasal sakit pening syaz... hihi.. satu2 anak pompuan nak kate kan.. :P
jelous erk?? jangan jelous tau... hihihihi

oke... tak lupa jugakk buat kekanda yang akan bertugas di Lahad Datu Sabah..
selamat bertugas abang.. jaga diri baik2 kat tempat orang tau... ingat pesan mak n ayah... jaga diri jaga solat... 



NOTA KAKI : Pray For GAZA... 






12 comments:

  1. alhamdulilahh bagusla da sehat.. risau jugak ngok kawan kite xshat ni >.<

    untunglaa kann.. hehe kite xdenyyaaa.. nk sehat mknlaa ubat tuu kat dapo byk..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Jaga kesihatan. :) Bekal jak aek mineral botol besar everyday.

    ReplyDelete
  3. tak sihat jugk ke? akak pun baru je recover... then zulaikha pulak kena... huhu.. musim ni..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah kalau dah sihat..jaga diri baik-baik syaz, take care dear.. terima kasih sudi singgah dan komen blog wanie ye.. ^_^

    ReplyDelete
  5. sakit penghapus dosa kecil.. bila dh sakit, lpas tu msti kte akn rasa sihat gle... :)

    ReplyDelete
  6. alhmdulillah dh sihat.. cuaca memang tak menentu skrg nie.. sediakan air kosong dalam botol.. sentiasa minum.. oke.. :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, da sihat da dia :) Take Care tau :)

    ReplyDelete
  8. Salam Syaz...akak datang balas kunjungan...terima kasih kerana sudi singgah di blog akak tu so singgah lah lagi hikss

    ReplyDelete
  9. HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. jiwa blogger tetap ade, haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign