Syaz Harzays Minme: GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

22 Aug 2014

GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Assalamualaikummm..
selamat malam uollss.... 
hihhihi... nk jubah dress free takk?? kalau nak.. jom join GA nihh.. hihihi..

CLICK BANNER FOR JOIN !
giveaway jubah dress cantik

now.. kita jawab pulak pertanyaan dari penganjur GA nihh.. hihihi...

Mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe?
Mengapa? oke syaz jawab... syaz rasa GA yang dianjurkan oleh penganjur nih best semacam jerr.. tu yang syaz nk join.. hadiah dia yang bestt.. dress free lerr.. mana nak cari org bagi kita free dress dgn join GA ni je.. tu pon kalau terpilih laaa... hihi. syaz jugak suka kumpul dress sebagai koleksi.. hihi.. minat kot.. :D
Kalau tgk dress yang ade dalam FB penganjur memang terbaiikkk semua laa.. kalau boleh nk grab semuaa... hahhaha.. harga pon mampu milik... kalau la terpilih untuk menang dress nii.. nampak gayanya bertambah laa koleksi dress syazz... Aminnnn :D 
done.. mudah kan nk join GA nihhh.. jom kita join palu2 utk memeriahkan lagi GA nihh disamping mengeratkan lagi silaturahim n menambah kenalann blogger.. hihi :D


10 comments:

  1. gud luck sya!
    hope daptla sha dress tu :)

    ReplyDelete
  2. hi, selamat berkenalan! thanks join GA saya... =D

    ReplyDelete
  3. whhh menarikk! Klau dpt mmg best nih

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama.... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan.. :)

    hai.. dari segmen yang sama.. :) good luck sis!

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari saya... terima kasih kerana menyertai Giveaway by Ariescape Shoppe. PM page untuk claim hadiah sagu hati ye... =)

    done follow your blog... =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign