Syaz Harzays Minme: Giveaway Merdeka Lestari

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

22 Aug 2014

Giveaway Merdeka Lestari

Assalamualaikumm uollss... morningggggg....
hihihihi.. pepagi lagi dah joinn nihhh syazzz?
hihiihi.. yelaaa.... masih belom terlambat untuk syaz join GA nihh kann.. hihi..
korang dah join?? kalau belom.. jom join sama dengan syazz...

CLICK BANNER FOR JOIN !
Giveaway merdeka,Kasihlestariabadi,2014

join tauuu.. syarat yang mudah n biasa korang follow untuk join GA nihh.. senang je laa.. ttp mata pon korang dapat buat...

Nota Kaki : Hari ni hari menangis seduniaa.. hari berkabung.. tapi syaz tak dapat tgk.. tabika tak cuti pommm... uwaaa.. sayang nyerrr... btw... semoga semua arwah di tempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman... MH17 dalam kenangan.. AL-FATIHAH..

14 comments:

  1. goodluck dear :)

    #alfatihah~ semoga keluarga penumpang tabah. tkpe, tonton kan ade. hoho

    ReplyDelete
  2. all the best... akak pon nanges jugak tgk tadi.. huhu..

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhuwah Fillah ..
    Singgah Sini Dari GA Yang Sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html
    All The Best !!!!

    ReplyDelete
  4. All the best syaz, mmg sedih dgn berita mh17 nih

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut hari kemerdekaan!
    jenjalan sini dr segmen yg sama :)

    have a nice day ^__^

    ReplyDelete
  6. datang membalas kunjungan
    gud luck jga.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam dan Hai,Dari segmen yang sama.
    Happy Blogwalking !
    GIVEAWAY MERDEKA LESTARI

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign