Syaz Harzays Minme: Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

18 Aug 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com

Assalamualaikum... 
jom join segmen nihhh :D

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

47 comments:

  1. hai ^^ balas kunjungan :D salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan.. salam kenal.. :D

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen kak mia :D
    balas kunjungan :)
    http://justlittlehappiness.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    comey laa blog nii >o<
    done follow too :3 follback laa sekali X3

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen^^,: http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Salam Syaz ..Kak Lya singgah sini balas kunjungan ya ..Kak Lya Follow sini jugak ..Happy blogging !!

    ReplyDelete
  6. kunjungan balas.. Selamat bersegmen..
    http://83zaza.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. hi singgah dr segmen yang sama..salam perkenalan

    ReplyDelete
  8. hye :) selamat bersegmen .

    #494

    Ann pun join jugaaa ! :-
    http://qaean92.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#comment-form

    ReplyDelete
  9. blogwalking dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Salam Ukhuwah Fillah
    Singgah Dari Segmen MiaLiana
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Salam. BW here dari segmen yang sama.
    Salam perkenalan. =)

    ReplyDelete
  12. singgah melawat sini..good luck..^^

    ReplyDelete
  13. mama singgah dari segmen yang sama...
    http://www.mamaniza.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. salam ziarah :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum....mama singgah sini dr blog mialiana...:)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dan salam singgah bw dari blog Mialiana..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama ;D http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen :)
    http://husnamalek.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. Hai, Nad datang dari segmen yang sama :) Mari ke blog Nad ^^
    Entry arini Selca VS Selfie :)

    ReplyDelete
  20. salam..ida singgh dr sgmn yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum... CHACK! haaa datang sini BW dari segmen mialiana
    Segmen 12 Jam Bloglist 10 Mialiana.com

    ReplyDelete
  22. Selamat bersegmen..
    Ibu singgah membalas kunjungan

    ReplyDelete
  23. Singgah dari segmen yg sama.. good luck! ;)

    http://ctfand.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialiana-com.html

    ReplyDelete
  24. Selamat bersegmen. Jom jalan2. Sy singgah dari segmen kak mia :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  25. Blogwalking dari segmen yang sama . Salam Ukhwah Fillah . Marilah datang blog wani (:

    Segmen 12Jam Bloglist #10 Mialiana.com .

    ReplyDelete
  26. Assalammualaikum...

    mselim3 datang daripada segmen yang sama...

    http://mselim3.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  27. jenjalan dr segmen yg sama..jemput singgah ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  28. salam kenal, sy dari segmen yg sama, done follow! jemput ke blog sy

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  29. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  30. Datang blogwalking

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Jemput join GA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  31. Singgah blogwalking
    semoga berjaya...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  32. Singgah blogwalking
    semoga berjaya...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  33. singgah sini dr segmen yg sama!! :D

    ReplyDelete
  34. balas kunjungan ;)
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  35. Assalammualaikum ,lynn singgah dr segmen sama :)

    http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#comments

    ReplyDelete
  36. anis pon join jugak.. :) hihi selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  37. salam...
    datang berbalas kunjungan...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  38. salam...
    datang berbalas kunjungan...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  39. datang membalas kunjungan ,, :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  40. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Semoga Berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  41. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  42. salam... terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    keputusan akan diumumkan pada 31 Ogos 2014. good luck ya..

    ReplyDelete
  43. assalamulaikum.... saya singgah blowking dari segmen 12 jam bloglist Mia Liana.... walaupun saya tak join segmen tu saya tak join sbb blog ada problem ... :)
    singgah la my blog http://cikash.blogspot.com/ nti

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum ..

    singgah dari segmen yang sama :)) gud luck

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign