Syaz Harzays Minme: Segmen Blogwalking Bulan Kemerdekaan

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

28 Aug 2014

Segmen Blogwalking Bulan Kemerdekaan

Assalamualaikum uolls..
rutin harian.. join GA/segmen yg di anjurkan oleh para blogger.. hihihi..
oke.. hari nih syaz nak join segmen dr Kak Shamimi..
masih belum terlambat utk syaz join kann.. haha.. 
korang dah join..?? kalau belom meh join sekali.. 

KLIK BANNER UNTUK JOIN !


senang kan.. follow, buat entry, letak banner, baclinkkan dekat banner, drop url kat komen.. 
tu jer.. jom la join.. senang je nak join... tak menyusahkan pon... :D


11 comments:

  1. balas kunjungan dr segmen sama...:)

    ReplyDelete
  2. hi.. membalas kunjungan anda.. Good luck.. >_<

    ReplyDelete
  3. hai hai :) balas kunjungan dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  4. Salam dan Hai,Dari segmen yang sama.
    Happy Blogwalking !
    SEGMEN BLOGWALKING KEMERDEKAAN

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yg sama... sihat? :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bulan-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum/salam sejahtera.

    Terima kasih ye sudi join segmen yang dianjurkan. Maaf kerana lewat terjah.
    Kalau sudi, terjah la kawan-kawan yang lain utk bertegur sapa.. 

    Jom Terjah : Senarai Nama Peserta Segmen

    609 datang melaporkan diri.. :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bulan-kemerdekaan.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign