Syaz Harzays Minme: Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

24 Aug 2014

Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon

Assalamualaikum...
selamat tengahari uolls...
dah makan... ? syaz nk join segmen yang blogger Iola buat nihh..
jom join... khas buat blogger wanita je oke.. di nyatakan sekali lagi.. WANITA.. hihii... :D

KLIK BANNER UNTUK JOIN !


segmen nih berlangsung selama 48jam sahaja.. oke.. 

Berikan pendapat mengapa wanita sering dikaitkan dengan warna pink?

yang nih memang payah ar syaz nk jawab.. tapi takpe.. syaz nak jawab jugak walaupun iola cakap tak buat pun tak pa.. hihih.. bg pendapat tak salah kan..  syaz tak berapa nk minat sangat kaler pink nih.. hihihi...
warna pink nih warna yang lembut .. tu yang buat banyak wanita menggemari warna tu... warna pink nih terdiri daripada pelbagai jenis.. ade yang pink lembut, ada yang terangg.. warna pink nih jugak menggambarkan personaliti seseorang.. wanita yang minat pink mempunyai personaliti yang manja.. sebagai contoh laa.. hihihi.. memang tu pon kenyataan nye kan.. hihihi..

tu jer la erkk... hihihi.. selamat bersegmen syaz n korang korangg yang join.. hihih :P



18 comments:

  1. ehh iola bt segmen lg.. bru buat ke? nak join la..
    goodluck syaz ^^

    manje ka? nadya xmanje pon.hahahahaha =p

    ReplyDelete
  2. Selamat berblogwalking juga syaz...

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan...
    Dari segmen yang sama...
    Silalah belek-belek blog saya..

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. ^_^
    http://83zaza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen.. ^_^
    http://83zaza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  6. Dtg skodeng pserta segmen ^^
    Hihiii

    ReplyDelete
  7. Akak jm pun suka warna pink si pemakai nampak ayu je hiksss

    ReplyDelete
  8. hai singgah sini :D terima kasih sudi join hee
    keep in touch , insyaallah

    btw, kita sekepala tentang pendapat warna pink tu cam sesuai dengan perwatakan yang lembut.hehe.. kalau outfit warna merah, perempuan tu mesti nampak garang ataupun berani, kalau pink macam softy lembut lembut manja hehe

    jom jalan-jalan dengan ladies yang lain :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-pink-ladies-2.html

    ReplyDelete
  9. Jom jalan2 :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking dari segmen yg sama..jemput ke blog Za .. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, blog walking dari segmen yang sama. Jemput singgah blog juga, hehe =D http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  12. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete
  13. hi..join jgk dr segmen y sama..selamat berkenalan

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign