Syaz Harzays Minme: Segmen I Love Malaysia Bersama Cik POP

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

23 Aug 2014

Segmen I Love Malaysia Bersama Cik POP

Assalamualaikum... 
morningggg.. happy saturdayyy... hihihhi..
hari ni tak kerjaa.. so.. syaz nk join mana GA/Segmen yang syaz tak join lagi laa.. hihihi..
jom join kalau ada yang belom join..

CLICK BANNER FOR JOIN !


I LOVE MALAYSIA
AND
I'M FROM SARAWAK


DEADLINE : 31 OGOS / 11.59 P.M

Jom la join.. senang je kan nak join.. hihihi.. 



19 comments:

  1. selamat bersegmen :)
    tak sempat nak blogwalking lg. hehe

    ReplyDelete
  2. selamat bsegmen syg.. nt nk join jugak la :)

    ReplyDelete
  3. Salam merdeka :)
    Blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html

    Yeay terjah sini :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...
    Blogwalking dr segmen yang sma..

    http://mama3farhanah.blogspot/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html?m=1

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...
    dari segmen yang sama..
    sudilah jenguk blog saya...

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop_23.html#links

    ReplyDelete
  6. kmk pun blogger sarawak...
    http://umikasum.blogspot.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen miss purple :D

    ReplyDelete
  8. Dtg balas kunjungan kat sini (:

    ReplyDelete
  9. datang ziarah.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog anda. Jemput terjah blog abe ya? TQ.

    http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :) [Blogger Penang] xD

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign