Syaz Harzays Minme: Special Request Dari En.Bambam !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

12 Aug 2014

Special Request Dari En.Bambam !

Assalamualaikum...
hai hai hai.. selamat malam uolls... 
alahai.. malam ni Encik Bambam syaz ade permintaan la pulookkkk... hihihihi...
xpe2 .. nanti .. kalau syaz dah sembuh dr batok syaz akan tunaikan permintaan dari Encik Bambam yerrr... hihihihihihi...


nak tau permintaan dari Encik Bambam ape?? 
ouchhhhh.. maluu nak bagitau... laaaa... malu kucingg pulokkk ni haaa...
tengah OTP with Encik Bambam.. n then Encik Bambam minta kite mainkan gitar untuk dia... so kita bagitau gitar tak tune agy.. nak tune tak pandai.. so kiter mintak tolong bapak yang tunekann kiter punye gitarr...
(main je engko pandai kan syaz.. nak tune gitar sendiri tak pandai) hahahah :D

di pendekkan ceritaa.. nak panjang pon boleh gakk... hihihi.. 
Encik Bambam kiter mintak satu permintaan dekat kiter.. nak tau ape??

Encik Bambam : Boleh tak By tolong buatkan video mainkan gitar lagu andaiku bersuara untuk Denk??

hihihhi.. haaa.. tu laa permintaan dr Encik Bambam kiterr... okeh2.. nanti kiter tunaikan yerr... tapi tunggu suare kiter oke dulu laaa yerrr... hihihihihi...

hahahaa.. syaz saja jerr nk mengedikkk hapdate dekat belogggg nihhh... 
tu jee laaaaa... dhaaaa....
hiihihi.. selamat malammmm..  

17 comments:

  1. Wahh..pandai main gitar ye?nanti bolehlah updates video tu kat blog ye..ke spesel untuk en. bambam je..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaa... alahai.... nanti syaz hapdate kannn ..hihi.. In Shaa Allah :D

      Delete
  2. alolololo soooo sweet! nak dengar jugak leh x?hahahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak dgr?? betol nihh... syaz sarankan ttp telinga awal2 la erk.. hahaha :p

      Delete
  3. sueweeetnye... haha... ok akak pon ada special request ni tapi lari tajuk.... boleh tak ajar cam ne nak buat border bebayang tu? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi... boleh je kak... akak tambah koding nih jer dekat mana akak nk shadow tu...

      box-shadow: 0 0px 5px 5px #993399;

      :D

      Delete
  4. Kita terbalik, Cik Mimie slalu request Incik Kesayangan dodoikan malam2 dengan petikan gitar dia..hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa... best kan dgr orang mainkan gitar untuk kiterrr :D

      Delete
  5. ni mesti terrer main gitar ni..

    saya singgah sini dari blog mialiana... :)
    done follow sini.. #470

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  6. untung ler En.Bambam tukan...hihihih

    ReplyDelete
  7. twinscraftlife: HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. sweetnyee..hihi... nt update ye.. :)

    ReplyDelete
  9. untung lah pandai maen gitar~

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign