Syaz Harzays Minme: Yeaaaahhh ! New Header made by Aina Akmal :D

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

21 Aug 2014

Yeaaaahhh ! New Header made by Aina Akmal :D

Assalamualaikummm uolls... 
selamat malamm..
yeahhhhh... syaz ade new headerrrr... yea2... header syaz nih Adik Aina Akmal yang buat.. cantik takk?? 


Credit to : Aina Akmal
cantiikk kann.. hihihihi.. :P

syaz suka laaa.. suka sesangaddd... simple jerr.. hihhihihii...kann??syaz suka yang simple2 jee.. nak buat sendiri malas laa... tu yang mintak tolong adekk sayang kita nihh buatt kannn untuk kitaaa... hihhih.. thanks sekali kali lagi yee dekk.. nanti nak lagii laaa.. hihi :p
jom laa singgah dekat blog diaa.. dia ada buat e-novel gakk tauu.. korang bc novel dia yang bertajuk SKY LOVE... wowwwww.. bestt tau.. jom2.. singgah belog Aina Akmal.. hihhi :P


9 comments:

  1. eheh, thanks 4 dis entry. siap promote e-novel kiteww lagi. ahaha. :3

    ReplyDelete
  2. comel2!!!!!!!!! eeeee jelesss titewww taw,...hahaha =p

    ReplyDelete
  3. cute ^__^ jalan2 dari segmen k.mialiana..

    ReplyDelete
  4. Amboi.. bukan main lagi tembak kak KM memalam ni ya... haha..

    baru nak tanya tadi... patutlah mcm ku pernah jumpa.. rupanya sama cam aina akmal punya header... cantik...

    ReplyDelete
  5. Cantik header tu, animated lagii... purple lak tu xD

    ReplyDelete
  6. patutlah nampai lain je blog ni rupanya dh tukar header, cantik!!!

    ReplyDelete
  7. Wahh cantiknye.. kite takde header yang cantek pun.....

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign