Syaz Harzays Minme: Ade yang berminat tak?

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

19 Sep 2014

Ade yang berminat tak?

Assalamualaikum...
pagi korangg.. salam jumaat .. penghulu segala hari..

Credit : Mr. Google 

tetiba syaz rasa nk buat tapak untuk sewa iklan.. 
rasa2 ade yang nak sewa tak erkk??? emm...
tapi syaz tak nak la ade yang mengata pulak nanti ..
"baru je buat blog dah nakk buat tapak untuk sewa iklan.. followers tak la banyak mana.. trafiic, pageview, visitor tak la banyak mana..sibok je nk buat tapak untuk sewa iklan"

opssssss..?? kenapa perlu cakap dekat org macam tuhh eyhhh??
 buat tapak untuk sewa iklan bukan untuk dapatkan duit semata2... kita buat tapak untuk disewa adalah bertujuan untuk membantu.. bukan nk ambik keuntungan yang ntahh apa2... 

bolehh bagi pendapat takkk?? tq uolls :)

15 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Elok jugak tu syaz...akak sokong. Start small end big..insyaallah

    ReplyDelete
  3. Abaikan kata-2 manusia yg berunsur negative syazzz .. Bkn semua org puas hati dgn apa yg kita buat . Ada ja sangka buruk dgn setiap perbuatan kita . Confirm ada punya . ^_^

    ReplyDelete
  4. http://natikah1997.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-zyrazhr.html anda ditag :)

    ReplyDelete
  5. Buat jer.. kalau tak cuba tak tahu kan.. mana nak tau nanti ada yang berminat..

    ReplyDelete
  6. Insyaallah mesti ada yang join nanti :)

    ReplyDelete
  7. Insyaallah, pasti ada yg nak nnt :)

    ReplyDelete
  8. hehhehe....boleh je, tak semestinya traffic tinggi je bole buat kan, kadang² traffic tinggi pon tak semestinya dapat sale banyak, semuanya bergantong pd rezeki Allah swt


    jom singgah join simple GA mush
    20 facts about mush

    ReplyDelete
  9. mencuba dulu tak apa kak, mana tahuu.. ada rezeki ^___^

    ReplyDelete
  10. abaikan orang yg negative tu. buat jak apa disuka. :)

    ReplyDelete
  11. bagus syaz!!! saya suka dengan pendapat syaz.

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign