Syaz Harzays Minme: Akhirnya !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

8 Sep 2014

Akhirnya !

Assalamualaikum uolls...
selamat petanggg.. buat ape tu?? 
hihihihi.. akhirnyaaaa.... mende yang syaz dok tunggu hampir 2 minggu sudah sampai...
apakah benda itu? tertanya2 ke..? hahhaa.. poyo laaa...
hari tu syaz ade join satu segmen iaitu Giveaway | Saya nak poskad dari Moscow!...
GA yang Eva buat...  
nak tgk poskad dr moscow yang eva bagi tak?
hihhihi :D  tadaaaaaa... 



cantik kan... terpikat syaz tengok gambar yang dalam poskad tu..
cantik sangat...
sekali lagi terima kasihh yaa Eva... semoga sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allahh S.W.T...
n semoga mendapatkan keberkatan dalam hidup.. Amin..








7 comments:

  1. tahniah . cantik sangat gambar tuu . bila la boleh p moscow kite ni .

    ReplyDelete
  2. igtkn nak umumkan tarikh kawen td..kehkeh..

    wah cntekkk :)

    ReplyDelete
  3. uhwaaa seronoknyaaaa! hikhik.. tahniah kak syaz

    ReplyDelete
  4. beb kang kite walking2 kat moscow nak? haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign