Syaz Harzays Minme: Aku lupa

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

1 Sep 2014

Aku lupa



Astaga ! 
seriously aku lupa.. aku betul2 lupaa... hope tak terlambat untuk aku isi vacancy yang SPA update tuhhh.. uwaaa... due date 31 ogos.. memang dah lepas tarikh ponn weyhhh...  malam tu jugak aku tak sihat.. muntah2 bagai.. loya semacam jaaa... nih pun baru oke la jugakk.. perut mmg rasa menggelegak jaaa... taip entry pon sebab nk wish hari merdeka n birthday bapak.. malam aku tidur awal sebab tak berapa nak sihat.. arini pon aku still lagi rasa loya.. days 3 kot... sabtu ahad isnin... see. betapa lama nya aku kena nihhh.. nasib hari nih cuti.. tak keja.. takpe.. Allah nak aku always ingat akan kewujudan DIA sebenarnya.. emmm.. thanks Allah.. :'(

asal aku boleh lupa arr.. tu laa.. asyik postpone punya postpone nk isi.. tgk .. dh lepas tarikh dh.. aku yang beria2 bgtau kawan yang SPA ada vacancy.. tapi aku sendiri yang lupa nak isi.. alahai... 
pengajaran untuk aku supaya jangan asyik nk postpone je buat keje.. :'(


11 comments:

  1. dah g klinik belum? boh tangguh2 g klinik juak..
    get well soon ok? :)

    ReplyDelete
  2. Salam, jemput join GA di bawah. Seriously hadiah dia semua superb2

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  3. iya, lepas ni kena elakkan kerja bertangguh...

    ReplyDelete
  4. takde rezeki la beb. pasni ingat terus buat. moga cepat sembuh beb :)

    ReplyDelete
  5. Alolololoooo .. Mesti tak selesa kan . Takpa-2 dah pi rehat . Jangan fikir banyak sangat buat sementara waktu . Jaga pemakanan . Semoga cepat sembuh syaz :)

    ReplyDelete
  6. Selalu juga jadi mcm ni, tapi selalunya bukan sebab lupa tapi sebab malas.. betangguh2 kerja last2 bila nk dekat due date barulah kelang-kabut nk buat >.<

    ReplyDelete
  7. Sabar dear..takde rezeki kat situ..takpe, Allah dan rancang yang lebih baik untuk syaz..get well soon dear.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Mgkin xde rezeki :) xpe nanti nek time jgn lupa2 tau!

    ReplyDelete
  9. Adeh :( Sama la kita.. hari yang sama pula tu.. asal nak isi borang masuk satu kontest ni yang harini punya tapi tarikh tutupnya 31 la.. malam tu juga demam semua lupa.. pagi-pagi bangun baru gelabah xD

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign