Syaz Harzays Minme: Day Music Challenge - Day 2

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

15 Sep 2014

Day Music Challenge - Day 2

Assalamualaikum... 
hai koranggg.. oke.. hari nihh syaz nak selesai kan task DC untuk day yang ke 2..
semalam syaz dh buat utk day 1.. bolehh tgkk sini..

oke... DC untuk day ke 2 ialahhh ??
A song they should play at your wedding..
woww.. macam menarikkk jaaaaa.. hahaha... kah kah
* berangann dahhhh *
churpppppppppppppppp!




oke... lagu yang patut di mainkan dalam majlis perkahwinan aku nanti ialahhh...
jeng jeng jengggg... 

Aku dan Dirimu - Ari Lasso ft BCL
tiba saatnya kita saling bicara
tentang perasaan yang kian menyiksa
tentang rindu yang menggebu
tentang cinta yang tak terungkap
sudah terlalu lama kita berdiam
tenggelam dalam gelisah yang tak teredam
memenuhi mimpi-mimpimu malam kita
reff
duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
perasaanmu, rindumu, seluruh cintamu
dan kini hanya ada aku dan dirimu
sesaat di keabadian
jika sang waktu kita hentikan
dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan
meleburkan semua batas
antara kau dan aku, kita


aku nak lagu nihh sebab lagu nihh romantikk gilerr...
dulu masa sepupu aku kawen dia guna lagu nihh laaa..
tu yangg aku nak jugakk.. kah kah kahhh.. ciplakkk .. no laaa.. memang bestt woo lagu nihh pakai time wedingg... pengantin anik pelamin mainkan lagu nihh.. super duberrr awesomee mehhh.. kah kahh.. dah2.. aku terlebih eksaited pulaakkkk nak kawen.. hihi .. opssss... \
kbye !


10 comments:

  1. wah syok lagu dia. hehe

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    beb aku tag ko :)

    ReplyDelete
  2. hahahahahaahahah comel doodle tuu..

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar lagi ni .nak download satg hehe

    ReplyDelete
  4. Haiii.. cakkkk..
    done follow sini no. 651,
    sudi-sudikanlah follow me back yea..
    leh kita saling kenal mengenal,
    kunjung-mengunjung selalu..
    salam kenal yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen leh follow blog
    teman yang lagi satu gak..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. BCL best tau lagu dia :)
    sue tag syaz kat sini, harap sudi join: http://www.sihatitunikmat.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html

    ReplyDelete
  6. hehehe....so cpt2 lh kwen..kihkih

    ReplyDelete
  7. hye..singgah sini <(^_^)y
    folo2 skali..
    & folo 10 bloglist kt atas
    Jom lepak lepak blog annur

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign