Syaz Harzays Minme: Empat Hari Bulan

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

4 Sep 2014

Empat Hari Bulan

Assalamualaikum...
selamat malam uolls... syaz nak update nih je dulu.. syaz penat la.. baru je balik dari town dgn bestfriend.. balik keje terus ikot besties pergi town.. nih pon baru balik.. weekend syaz BW oke.. maaf.. jangan merajok tauu kesayangan syaz semuanya.... hihihihi..

oke.. syaz suka tarikh hari nihhhhh... 4 hari bulan... u know why... hahaha.. 
ade la... special date kot.. ya semestinya laaaa... 
4 hari bulan bermula satu hubungan yang special.. haha.. poyo..:D

oke.. malas nak banyak cakap...
hari nih hari ulang tahun untuk bulan yang ke 33 perhubungan syaz n en.bambam... 
Alhamdulillahh.. tak sangka gak hubungan kitorang boleh bertahan sampai sekarangg :)
syukur sesangad.. semoga apa yang kitorang impikan akan tercapai tak lama lagi.. doa kan kitorangg erkkk... hihihihihi...



selamat ulang tahun ya en.bambam...
tak nak cakap banyak..
i love you en.bambam..
nanti baca tauuuu :D
KBYE!

Selamat Malam Rakan Bloggers Ku Sekaliann ...
zzzzzzzzzzzzzzzzz!



17 comments:

  1. en.bam bam?..macam nak tengok je..chubby2 agaknya

    ReplyDelete
  2. ala nak majok gak beb. haha :)

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun .. semoga apa yang diimpikan tercapai.. :)

    ReplyDelete
  4. ehemm mne gmbarnye.. nk tgk jugak.. bertuah encik bambam syaz..hihi

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. kirim salam kat encik bambam.. hikhik

    ReplyDelete
  6. wahhh.. tahniah2.. sooosawittttt.. sila kawen cpt ye..

    ReplyDelete
  7. ameeen :) kawen jgn lupa jmpt ehhh. hee :)

    ReplyDelete
  8. bulan ke 33? almost 3 years lah kan..so sweet semoga kekal bahagia ye

    ReplyDelete
  9. tahniah...moga terus kekal InsyaAllah

    ReplyDelete
  10. selamat ulang tahun :) hari plak ulantahun Cik Mimie n incik kesayangan yang ke 39 bulan,:)

    AMin..semoga tercapai ape yg diimpikan :)

    ReplyDelete
  11. Ehem wau so suweet :3 Semoga apa yang diimpikan tercapai tau :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign