Syaz Harzays Minme: First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

21 Sep 2014

First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

Assalamualaikum... 
selamat malam.. 
korang dah join segmen dari Yaya nihh takk??
kalau belomm.. meh la ramai2 join... 

KLIK BANNER UNTUK JOIN!




n syaz tagg dekat suma rakan blogger syaz :D


Segmen akan berlangsung selama 3 hari bermula 
21 September 2014 - 23 September 2014 ( 6 ptg )

Segmen akan terbatal sekiranya penyertaan tidak melebihi 20 orang .




14 comments:

  1. Thank syaz tag :)
    Syaz! kite dah lame cari tuto mcm dekat sidebar syaz tuu.
    Bile sentuh gambar dia jatuh tuu
    Tapi tak tahu nak taip ape dkat google :(

    ReplyDelete
  2. ehhh.. nadyya da join jgk. thanks tag KB :)

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen yang same
    gud luck
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join segmen yaya :) jom tambah kawan blogger lain di sini : Senarai Peserta First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

    ReplyDelete
  5. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  6. Singgah bw sini. ^^ jemput datang blog Aina ye~

    AinaAkmal

    ReplyDelete
  7. Hye. Bawah segmen yang sama. :)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/09/First-Segmen-Jom-Tambah-Kawan-by-Lieya-Yaya.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  10. http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    good luck

    ReplyDelete
  11. datang jejalan..huhuhu

    http://natrah4ever.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign