Syaz Harzays Minme: Giveaway 2014 Mialiana.com

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

20 Sep 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com

Assalamualaikum..


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

32 comments:

  1. Assalamualaikum
    Singgah dari GA yang same
    salam perkenalan
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Dari segmen yang sama..
    Good luck!
    http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama..

    http://vithebat.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    good luck

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..singgah dr segmen yg sama

    http://vithebat.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Done Follow You
    assalamualaikum...Singgah dari GA yg same....good luck for u.....
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.htm

    ReplyDelete
  6. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, good luck bro.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  8. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    ReplyDelete
  9. Salam ..Singgah dari segmen yang sama..All The BEst
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  11. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. semoga berjaya! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. haii.. dr segmen yg sama... singgah n follow sini :)

    ReplyDelete
  14. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. singgah melawat dari GA yang sama..goodluck..

    http://liazakiahcerdik.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Semoga Berjaya

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemasikini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  18. blogwalking sini dari segmen yg sama....good luck ya!

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Salam, Ayuni datang blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :D

    Dijemput join segmen Ayuni juga ya: http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/09/mencari-pemilik-barang-pre-loved-untuk.html

    ReplyDelete
  21. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  22. ziarah sini dari http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html :)

    ReplyDelete
  23. singgah di pagi raya.. selamat hari raya.. ^^ jemput join segmen shawal.. :) KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum, hai! :)
    Singgah dari segmen yang sama.
    Selamat berkenalan and goodluck! :))

    ReplyDelete
  25. Singgah dari GA yang sama.
    Jemput singgah blog saya juga yer, YANA PINK BLOSSOM

    ReplyDelete
  26. Salam, shad blogwalking sambil follow dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  27. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign