Syaz Harzays Minme: GIVEAWAY : BLOGGER 1 MALAYSIA

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

3 Sep 2014

GIVEAWAY : BLOGGER 1 MALAYSIA

Assalamualaikum uolls..
selamat malamm.. korang dah join tak GA yang Kak Schaz buat?
kalau belum .. meh la join sekali .. :)

KLIK BANNER UNTUK JOIN !


oke.. semua syarat dah follow.. syarat yang seterusnya berbunyi macam nihh :

WAJIB nyatakan anda blogger dari mana dan nyatakan kenapa anda menjadi blogger?

Oke.. syaz blogger dari SARAWAK BUMI KENYALANG..
tgk banner bawah laa.. heehehe :D

syaz pon tak tau asal syaz tetiba je teringin nak jadik blogger... actually sebelum blog yang nihh.. syaz dah bkali2 jugak la buat blog.. tapi tak gunaa.. tak serius kot.. hahaha.. yang nih  In Shaa Allah syaz akan teruskan jerr.. syaz pon dah banyak jugak kenal dgn rakan blogger yang lain.. Betul tak betul tak?? perasan perasaan muchhh syaz nihh.. haha.. syaz buat blog nih sebenarnya nak buat macam diary.. haha.. diary dalam blog.. yelaa.. nanti kalau dah ade suami, ade anak, ade cucu.. boleh la bukak n baca balik blog syaz nih untuk mengimbau ape yg syaz penah buat mase muda2 dulu.. hahaha :D

TAG : SATU EMPAT TIGA

tu jaaa la erk kak schaz.. hihhhi :D





16 comments:

  1. selamat bersegmen dearest :D

    ReplyDelete
  2. hahahaha kelakar pulak.. ade suami,ank,cucu.. mula dahh berangan die. kihkih..

    selamat bsegmen KB :D

    ReplyDelete
  3. hai dear... selamat bersegment.. saya pun b4 ni banyak juga buat blog.. tpai jap ok tak ok..tp yg ni bermula bln 8 hari tu..insyaallah.. nak teruskan tanpa ubah2 dah...

    selamat bersegment...

    ReplyDelete
  4. diterima. thanx join ye syaz. wish u luck :)

    ReplyDelete
  5. salam kenal...saya join segmen yang sama.... goodluck yer, hari ni kak schaz nak umumkan pemenang dia...

    jemput join giveaway dari paris saya yer... giveaway by JINDRISSKA

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign