Syaz Harzays Minme: Header untuk Adik Aisya

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

18 Sep 2014

Header untuk Adik Aisya

Assalamualaikum koranggg..
selamat malam.. 
baru jee sempat nak buat entry.. korang faham2 je laa yee.. :)
oke.. hari tu.. ade seorang adik manis kita nihh mintak tolong syaz buatkan header untuk blog diaa... 
syaz dah buatkan header utk Adik Aisya... 
actually, agak lambat untuk syaz siapkan header diaa.. bz sikitt kann.. emmm..
dia nak header ala2 polaroid.. n nak gambar kyungsoo exo.. hahha..
(syaz tak reti sangad dalam bab cengini.. but i'm try my best laa... hihii..)
syaz bab retis korea memang tak tauu la weyhhh..
tapi syaz tolong setakat yang syaz bolehh...
dan.. ini lahh hasil header yg syaz buat kan untuk Adik Aisya..
cer komen sikit.. kih kih kihhh.. :p



oke tak oke takk... hiihi.. :P
kbye !


13 comments:

  1. Wahh cantik cantikkk, lepas ni buat utk As pulak, hehe

    ReplyDelete
  2. thank you thank you thank you akak syaz comel :)) cantik.. aisya guna tau. //throw hearts// muah hehehe

    ReplyDelete
  3. As salam Syaz.. kita nominate awak untuk Liebster Award..

    http://serendipity-wp.blogspot.com/2014/09/liebster-award_18.html

    kalau free, join laa ye.. :)

    ReplyDelete
  4. cantik syaz, syaz pakai photoshop ke?

    ReplyDelete
  5. cantik syaz... lawa beb!!! nanti buatkan tuk mama lak ye

    ReplyDelete
  6. Cantik...
    Akak singgah dan follow sini..:)

    ReplyDelete
  7. Kacak na juak. Giney molah nyo?

    ReplyDelete
  8. aisyah kawan shawal.. >.< huhu.. dia ada minta tlg shawal buatkan, tapi shawal dah tak de software nya tuk tlg dia.. huhu.. tq kak.. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign