Syaz Harzays Minme: Jejari Runcing Bulan Ogos !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

1 Sep 2014

Jejari Runcing Bulan Ogos !

Assalamualaikum uolls..
selamat malam.. 
oke.. tadi syaz dah buat Pengumuman senarai bloglist untuk september-oktober blog syaz kan.. 
oke.. yang nih syaz nak bagi penghargaan jugak dekat kaki komen blog syaz nihhh.. hihihi..
thanks semuaa.. syaz akan masukkan korang dalam bloglist syaz jugakk.. 
btw.. thanks always komen n support blog syaz ye.. 
tgk bawah siapa yang tersenarai...




top 10 dekat atas ni.. korang boleh la usha blog diorang.. klik je url.. :)
thanks again to


kekalkan posisi anda sebagai pengomen terhebat di blog syaz yerr.. hahahaha.. :P

Tu jaaa.. Selamat Malam uolls ... :D








21 comments:

  1. Tahniah kepada semua jejari runcing bulan Ogos.

    ReplyDelete
  2. eh eh eh eh... macam kenal je blog tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ehh ehh yg ni ponn dapat jugak.. syoknyaaa.. rezeki bln 9 ni..hoho

    ReplyDelete
  4. Wahhh ! Tahniah :) Untungglaaa nak jugak hehe

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ok kita tunggu bulan 10 .. hahhaha .. Sedihhhhhh diri ini tak join sekali dengan pengomen tegar tu .. Grrrrr

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah tersenarai :) keep blogging syaz :)

    ReplyDelete
  8. Nak jadi pengomen tegar kt sini juga la nanti :)

    ReplyDelete
  9. hihi.. anis tersenarai.. thanx yunk.. :)

    ReplyDelete
  10. Nak jugak tersenarai

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk semua yang terpilih

    ReplyDelete
  12. beb, tergelak2 aku baca ni beb. kahkahkah. okay selagi ada kelapangan selagi tu prestasi aku kekal diblog mu beb :)

    ReplyDelete
  13. tahniah untuk para pemilik jemari yang runcing di bulan ogos..
    syaz saya tag kamu disini http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete
  14. wah..untungnya...terjah semua blog yang tersenarai

    ReplyDelete
  15. Yeaaayhhh!! tersenarai :) seronoknye..hehe :)

    ReplyDelete
  16. ehhhe nama a akak ada alah terima kasih heeeee

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign