Syaz Harzays Minme: Liebster Award #1

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

14 Sep 2014

Liebster Award #1

Assalamualaikum... 
di kesempatan yang ada nih.. syaz nakk buatt Liebster Award yangg korangg dah tagg dekat syazzz tu... thanks tauu.. ingat jugak korang dekat syaz walaupun syaz agak bz kebelakangan nihh.. oke2.. first Liebster Award yang syaz nak buat ditag oleh Cik Nadyya.. thanks KB !


Mention the person who nominated you with a link to their blog.
Answer the 11 questions asked.
Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential.
Create 11 of your own questions for them to answer.
Notify your nominate.



Soalan dari Cik Nadyya kita nihhh... agakk mencabar jugak untuk dijawab... kahkahh :P

1- 5 Fakta tentang diri anda?
* anak bongsu
* sensitif
* suka gelak
* suka berkawan
* suka pendam

2- Pandai masak tak? Suka masak apa?
* pandai.. tapi agak malas untuk ke dapur.. haha

3- Tempat yang paling anda ingin lawati/ kunjungi suatu hari kelak? dan kenapa?
* first mestilahh MEKAH.. tu kan tempat suci..
* San Francisso, Paris.. nak tgk menara Eiffel.. wow...

4- Da kawen belom? target kawen?
* belom... haha.. kalau dah tiba seru.. hihi

5- 3 Blogger yang wajib korang follow? *kira inspirasi laa*
* Abang Ben
* Kak Yuyu
* Kak Liyana

6- 5 orang yang anda percaya dan sayang. selain ibuayah dan adik beradik.
* susahhh nak percaykan org.. hihi

7- Hadiah paling best paling sweet anda pernah terima?
* kasih sayang mak ayahh..

8- Favourite quote ?
* bykkk.. haha.. payahh arr nak jawab.. yang satu..
smile is the shortest distance between two heart ! haha

9- Kisah yang paling sedih dan buat anda down sangat sangat ?
* tak nak ingat dahhh .. sobss :")

10-Ayat cepumas ni! Korang sayang aku tak?jeng jeng jeng
* tak... hahahhaa.. sayangg weyhh.. syg gilaaa i dekat u tau.. tuyg hari2 dok usha blog u... haha..

11- Pernah tak rasa menyampah dengan penulisan aku ? *jujur ok. hehe*
* tak pernah pon.. sejujurnyaaaa... hahhaa.. :P



okee... done... tu je ye Cik Nadyya a.k.a KB Kiterrrr... cewahhhh !




3 comments:

  1. hahahahaah peh quotes die..

    wah thanks laa.. syg syaz ketat ketat..kehkeh

    ReplyDelete
  2. Terbaik :) Kita sama ank bongsu :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign