Syaz Harzays Minme: Liebster Award #3

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

14 Sep 2014

Liebster Award #3

Assalamualaikum.. 
Liebster Award ke 3 dr En. Iwan...
tq iwan tagg syazz. :)



mehh tgk soalan dr En. Iwan yg dia cakap kopi pasta jaa.. hahaha.. 

1) Korang ade impian tak? Klo ade,dah tercapai?
* Mestilahh ada.. In Shaa Allahh...

2) Pernah tak berlaku suatu perubahan dalam hidup korang? Perubahan baik atau buruk?
* Semua akan mengalami perubahann..

3) Samsung atau iPhone atau Sony? Korang rasa?
* semua terbaikkk..

4) Kalau dapat peluang pergi melancong,korang rasa better pergi Europe atau Asia?
* pergi MEKAHH / PARIS..

5) Ada bela kucing? Berapa ekor kucing korang ada?
* xde.. dulu je ada.. tu ponn last bela thn 2004.. dia meninggal.. sakit.. tu yang taknak bela lagi.. :')

6) Ada "crush" tak? Kalau ade,kenapa korang suka die?
* takde.. takde mana nye crushh bagai weyhh.. haha

7) Rumah korang ade Astro tak? Ape channel favourite korang?
#611 .. kahkah..

8) Kalau pergi jalan-jalan atau keluar rumah, korang selalu pakai pakaian formal atau casual?
* pakai baju, seluar, tudung, selipar then jalan.. tak sohh make up.. rimass... :P

9) Contact lens atau Spec? Korang rasa?
* dua2 tak gunaa.. :D

10) Umur bila korang ada handphone?
* 16 Thn..

11) Thank you atau terima kasih?
* Bothhh :)



oke done ya En. Iwan... :)



5 comments:

  1. kita tahun ni baru nak ada phone sendiri.. hehehe.. sweet 16

    ReplyDelete
  2. wahh byak dapat liebster award ye... best22!

    ReplyDelete
  3. Hahahah..611? layan ape upin ipin ye syaz...hehe. :p

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign