Syaz Harzays Minme: SEGMEN BLOGGERS : 20 FACTS ABOUT ME

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

12 Sep 2014

SEGMEN BLOGGERS : 20 FACTS ABOUT ME

Assalamualaikum..
macam best je segmen dr Cik Pop nihh kan.. hihihi.. 
jom joinn jommmm.. 



  1. Nama penuh Syazrah bt Tarmin.. boleh panggil syaz jerr..
  2. Berasal dari Lingga, Sri Aman. Sarawak..( jaohh kan.. Land Of Hornbill okee ) :D
  3. Berumur 22 tahun pada 23 november nihhh.. (bagi laa hadiahh) hahahah :P
  4. Anak ke 4 daripada 4 orang adik-beradik (bongsu tak bermakna syaz manja oke )
  5. Satu2 nya anak perempuann mak ayahhh.. hihii ( nasib jee takk jadikk pengkidd weyhh.. MasyaAllahhh ) hahaha
  6. Taken by En. Bambam (ADS).. hihihi :D
  7. Warna faveret Purple..
  8. Obses dekat Gitar.. hahaha
  9. Suka susahkann ayah tunekan gitarr.. hahahaha
  10. Mula serius dalam dunia blog semenjak last year...
  11. Suka berkawann dengan sesiapa sahaja.. tak memilihhh oke..
  12. Suka kumpul pakaian sampai makk selalu potpetpotpet sebab syaz suka beli jaaa.. tapi jarang pakaii.. buat semak dalam almari... koleksi oke koleksi.. hahaha..
  13. Sensitiff.. jangan tinggi kan suara dekat syaz nanti hujann turun.. hahaha :3
  14. Suka ketawa... hobi... hahaha...
  15. Suka senyum dekat orang walaupun tak kenal siapa.. haha
  16. Tak suka makeup... syaz suka simple jeee.. hihihi.. 
  17. Allergic Maggis... jangan gelakk oke... :3
  18. Garang.. tapi baik hati.. hahah.. kawan jaa selalu cakap syaz garang... tapi sebenarnyaa syaz baikk hati... *angkat bakul sendiri*
  19. Pendengar yangg setiaa... yaa... syaz memang pendengar yg setia kalau korang ade masalah... syaz akan bantu setakat yang termampu..
  20. Syaz suka tidurrr kalau dah cuti sekolahh.. yeaaa... cutiii...holiday ohh holiday.. dapat rehatt.. hahahhaa... 

dahhh dahh dahh.. tu jaaa.... hihihihi.. :D


Tag : Awak Awak Awak..



Tamat : takda deadline lagi kata penganjur.. hahaha :P



12 comments:

  1. Hahaha. thanks sebab tag. hahaha. banyaknya perkataan one akak. :3

    ReplyDelete
  2. Eh, kena tag :) Thanks syaz ingat kat kite. Touching jap. Esok yee kite balas. Ini malam mahu bw sajaa~

    ReplyDelete
  3. ok.. byk persamaan.. yehhh mcm ni la KB kann... ;)

    ReplyDelete
  4. Eh Eh Eh ! baru tahu syaz ni duduk sarawak . huhuhuuu andddd rupanya umur atas Dayah T_T , ingatkan adikkkk .. huhuhuu .. eh kita pun bongsu jugak laaaa *tetiba*

    ReplyDelete
  5. beb jgn tido banyak sgt. haha.

    ReplyDelete
  6. Ooo..kita sebaya la. Ain tag giveaway saya nak vitamin shaklee. Jemput join..^^

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen .

    saya tag awak maaf. Liebster Award.
    http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/blogger-liebster-award.html

    ReplyDelete
  8. wah..nak dekat birthday kita.sy 21hb nov.. :)

    Thanks join segmen :)

    ReplyDelete
  9. Haha nice to know you ^^" Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign