Syaz Harzays Minme: SEGMEN : Bloglist Untuk Kawan-Kawan Yang Kita Suka

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

6 Sep 2014

SEGMEN : Bloglist Untuk Kawan-Kawan Yang Kita Suka

Assalamualaikumm...
selamat malam uolls...
oke... malam nih syaz nak join segmen dr bUdak la weyhh.. hahha.
hyep beb.. syaz join nihh tauu.. 
hahha... korang dah join belomm?? 
kalau belum.. macam biasa oke.. klik je banner dekat bawahh nihh haa... 


beb.. syaz kategori ADIK (1992) .. kahkahkahhh :P
gelak sakan weyyhhhhh.. poyo arr poyo... 

tagg ??? oke.. dengan ini .. syaz nak bgtau yang syaz tag dekat semua rakan blogger yang mengenali syaz.. oke... sapa2 rakan blogger syaz yang belum join tuhh.. mehh join.. mehh... :D

Selamat bersegmennn :D



6 comments:

  1. nadyya da join segmen akak budak nih..hahahahahah

    ReplyDelete
  2. akan ku carik masa yang terluang gakkk... nanti.. tsk tsk

    ReplyDelete
  3. kahkahkah. aku lagi muda dari ko beb :)

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah...
    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-untuk-kawan-kawan-yang.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign