Syaz Harzays Minme: Segmen Follow Saya boley?? dari blog SAYA ISABELLA IDURA

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

21 Sep 2014

Segmen Follow Saya boley?? dari blog SAYA ISABELLA IDURA

Assalamualaikumm.. 
hai koranggg... tgh BW.. tetiba terjumpa segmen nih pulakk..
segmen yang di anjur oleh seorang blogger yang bernama Isabella Idura.. 
hihihi.. korang mesti belom join kann..
mehh laa kita join sesamaa .. macam biasaa oke.. banner dekat bawahh.. hihi..

KLIK BANNER UNTUK JOIN !

http://isabellaidura.blogspot.com/2014/09/segmen-follow-saya-boley.htm

syarat ke 5 yg penganjur nak ...
Tulis follower terkini korang berapa "

Followers syaz yang terkini adalah sebanyak 691 org..
thanks para bloggers yang sd follow blog syaz nih yeee.. 
hihihi..

sayang korang.. korang sayang syaz takk??
hihihi.. pulokkk. segmen nihh weyhhh.. 
mende nye syg2..

meh2 joinnn... 







6 comments:

  1. TQ SUDI JOIN... salam kenal... done follow..#692

    ReplyDelete
  2. tak join lg jugak :)
    good luck beb

    ReplyDelete
  3. Hi dear...

    Saya followers ke 697 ;)

    http://eshazara.blogspot.com/2014/09/segmen-follow-saya-boley-dari-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. Hai! blogwalking dari segmen yang sama. Eh dah lama follow awak lah. hehe Jemput ke blog saya pula ^^
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign