Syaz Harzays Minme: Segmen : Jom Rumikan Ayat Ini by Cikgu Ieta

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

7 Sep 2014

Segmen : Jom Rumikan Ayat Ini by Cikgu Ieta

Assalamualaikum.. 
morning uollss... hahaha.. tengah syok berblokwalking.. 
tetiba tertengok segmen yang di anjurkan oleh Kak Ieta nihhh...
macam best jaaa... tu yang nak join nihhh.. meh arr join sekali... :)

Klik je banner bawah ni kalau korang nak join... segmen nih tak lama tau... jom jom jom joinnn.. jangan lepas kan peluang untuk mencuba sesuatu yang baru :)

Jom Rumikan Ayat ini, Segmen, Resepi Cara Membuat Jemput-Jemput Pisang, tulisan Jawi, memartabatkan tulisan Jawi, Resepi, Resepi Jemput-Jemput Pisang, Blog ieta, Sempoi Segmen

Cara-cara membuat jemput-jemput pisang
1. Masukkan tepung gandum, pisang yang sudah dilecek, garam, gula dan serbuk penaik. Gaul sehingga rata dan sebati.
2.Panaskan minyak dalam kuali.
3. Masukkan adunan yang telah siap sedikit demi sedekit dengan menggunakan sudu.
4. Goreng dengan api yang kecil.
5. Siap untuk dimakan .

done... senang je kan nak join.. hahaha.. :D








5 comments:

  1. Kompom betul 100%...
    Saya pn join...;-)

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/segmen-jom-rumikan-ayat-ini-by-cikgu.html?m=1

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign