Syaz Harzays Minme: Sorry For Everything !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

29 Sep 2014

Sorry For Everything !

Assalamualaikum korang semua..
selamat petangg... lama dah syaz tak update kan.. ??
maaf syaz menghilang almost 1 week nihh.. wifi problem laa..
rasa nak nanges pulakk bila tgk wifi problem.. tak pasal2 time gini dia nak buat hal pulakk... sobsssssss :'(
nih pon guna hotspot hp.. tu pon line ciput yang teramat la weyhh.. 
maaf tau.. syaz tak dapat nak join apa2 contest yang korang ade tag.. 
syaz mintak maaf bebanyakk... 
In Shaa Allah kalau wifi dah oke i'll be back yaa.. 
waitingg for me.. jangan lupa kan syaz tau.. hihihi..

kepada Cik Fhatin n Cik Itah.. 
syaz sponsor GA yang korang dua anjurkan kan.. ?? 
kalau GA tu dah tamat.. direct message syaz boleh tak?? ataupun whatsapp bgtau pemenang.. dekat no nihh ( 0198262426  )..  takut nanti korang ingat syaz tak alert pulak GA yang tgh blangsung... mintak tolong korang 2 mesej syaz bgtau siap pemenang yaa.. 
TQ so muhhhh Cik Fhatin n Cik Itah.. 
maaf menyusahkan korang dua pulakk eyhhh.. :')

Kepada korang yang sentiasa singgahh dekat blog syaz nihh.. terima kasih bebanyak tau.. 
In Shaa Allah syaz akan BW korang balik bila wifi dah oke..
oke laa.. nihh je.. 

btw... sebelum syaz lupaa... hadiahh yang Nabila Medan n Acik Watie tu dah selamat sampai dekat tangan syaz yaa... Terima kasihh untuk hadiahh nyaa Nabila n Acik Watie... hihihi :D

K bye ! Love uolls... i'm gonna miss uolls... 
blog is the best.. sume friendly... thanks uolls... 



24 comments:

  1. patot dah lama tak nampak. miss u sangat ni beb.
    moga wifi cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  2. alolo rindu kat KB...

    untung lewww. tahniah dear ;)

    ReplyDelete
  3. Kisahnya...patut lama x nmpak update shaz kt bloglist..

    ReplyDelete
  4. patutla ;) take your time syaz..take care

    ReplyDelete
  5. aloo.. patut pun.. sian kak syaz.

    akak thank you. jemput baca ye~ ^^

    Aina Akmal : Thank you Sweetheart

    ReplyDelete
  6. singgah malam syaz, memang sedih bila blogger tanpa internet ni kan..:)

    ReplyDelete
  7. Patutla lama tak nmpak Syaz BW..hehe..xpe2, semoga wifi cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  8. hai dear ...i follow u & done join giveaway..

    http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan dari JINDRISSKA.

    jemputlah join giveaway saya jugak ye...saya ada souvenirs dari paris nak kasi sebagai hadiah...ada 20 keychain untuk dimenangi.... insyaallah giveaway sampai ke hujung bulan oktober... jemputlah join ye... :D

    ReplyDelete
  10. Masalah internet pada masa ini memang akan membantutkan kerja.. bayar lebih servis kurenng..

    ReplyDelete
  11. salam singgah BW di sini juga. banyakkan sabar, dear. masalah internet memang kalau difikirkan boleh buat stress :D

    ReplyDelete
  12. Ptutlah syaz lame menyepi, hihi

    ReplyDelete
  13. dh lama SyAZ x datang di blog sis JM..ingatkan dh merajuk

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan
    jemput join segmen ni..http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
  15. saya dah singgah dan follow di blog ini,

    saya join blogger area mega giveaway

    singgah la disini:
    http://mimpicoklat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Wifi ak okay lagi ke cik Syaz? Nad pun kalau dekat u memang wifi limited T_T

    ReplyDelete
  17. dah lame syaz tak muncul, huhu

    ReplyDelete
  18. takpe, nanti dah aktif berblog balik singgah blog saya ye... huhu

    ReplyDelete
  19. Rindu nye. Dulu selalu tegur tegur. huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign