Syaz Harzays Minme: Sorry Semua ..

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

11 Sep 2014

Sorry Semua ..

Assalamualaikum.. 
selamat malam uolls... 
apa khabar korang sume?? di harap korang sume dalam keadaan sihat hendaknya la yee..
emm... 
korang korang korang... syaz mintak maaf sebab takde masa nk blogwalking korang... syaz buzy sikit laaa untuk aktiviti hari malaysia nih nanti... sorry sesangad tau.. In shaa Allah cuti sekolah nih syaz gunakan untuk singgahh blog korang yang syaz belum singgahh lagi oke.. 

kepada Cik Nadyya , Cik Nur As , Cik Ummi , yang tag syaz dalam liebster award ..
kepada Cik Oren , yang tag syaz dalam the versatile blogger award..
kepada Rara ,yang tag syaz dalam GA..
n kepada sesiapa sahaja yang berkenaan yang ade tag syaz dalam mana2 GA / Segmen / Apa2 je laaa.. nanti syaz join yaaa... In Shaa Allahh kalau GA / Segmen tu belum tamat lagi.. hihhi.. 

emmm.... yang DC dari Budak pon syaz belum sempat nak join lagi nihhh...
budakkk.. sorry.. anytime boleh joinnn kann DC tuu ??? 

oke laaa.. nih jee.. btw.. thanks nuffnang... bg cpuv ke-2 untuk syaz.. 
thanks uolls , sbb always singgahh blog syaz walaupun kekadang syaz terlepas pandang or bz untuk singgahh blog korang balik.. nanti syaz singgahh yerrr.. :)


tu jaaa la erkkk... selamat malam uollss.. 
maafkan segala kesalahan syaz dekat uolls tau.. 
mana la tau tanpa sedar syaz ade buat salah kat korang.. oke.. 0-0 ye.. hihi :D
Assalamualaikum... 





11 comments:

  1. haii.
    bz ye? Jadi AJK ke?
    Wah! Apa2pun, Do your best ye. Good Luck!

    ReplyDelete
  2. sue bw di sini
    harap dpt berkunjung ke blog sue juga ye www.sihatitunikmat.com

    ReplyDelete
  3. bz benoo.. sookay KB.. take ur time..

    tahniah KB ;)

    ReplyDelete
  4. kalau ada wat salah, kena belanja ni

    ReplyDelete
  5. ha tula, sy pun ternanti-nanti nie bilalah nak datang blogwalking ke blog saya.. hahaha...


    btway tahniah dapat cpuv...

    ReplyDelete
  6. Anda Ditag Dalam http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  7. salam . tahniah dear dapat CPUV :)

    ReplyDelete
  8. nohal beb. serius kalo nak buat tahun depan pon aku ok je. haha. tahniah dpt cpuv baru. kang leh belanja. huhu

    ReplyDelete
  9. Hahaha sama laa.. banyak yang tertunggak :3

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign