Syaz Harzays Minme: Takut !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

21 Sep 2014

Takut !

Assalamualaikum..
malamm koranggg...


seriously... aku takut... aku takut bila dgr hp berbunyi...
sangad2 takut... takut ade berita yg tak sedap untuk di dgr.. 
lebih2 lagi anak buahh aku dalam keadaan yang tak stabil sekarang nihhh..
emmm...setiap kali aku dgr hp aku or bapak berbunyi.. automatik aku akan rasa gelabah.. 
memang menggelabahh teruss.. jantung terus dupdapdupdap..
emmm.. takut weyhh takut..

Ya Allahh.. berikan lah kesembuhan kepada anak buah ku.. 
Amin..

peluangg untuk dia hidup normal memang agak tipis.. tapi.. takpaa.. asal kitorang dapat tgkk dia tu dah cukup untuk kitoranggg... btww.. selalu je ingat Iqmal.. emm.. Al-fatihah sayanggg... 



22 comments:

  1. smg semuanya baik2 saja insyaAllah.

    ReplyDelete
  2. banyakkan bdoa.. smoga cpt ssembuh la :)

    ReplyDelete
  3. always keep praying beb. May Allah ease everything

    ReplyDelete
  4. anis pernah merasai dan anis faham.. semoga cepat sembuh.. tiada yang mustahil dengan izinNya.. doa banyak2.. :)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah tade apa2, banyakkan berdoa supaya cepat sembuh dan dapat berita yg baik2 :)

    ReplyDelete
  6. please be strong syg, keep praying may Allah ease everything... fighting!!

    ReplyDelete
  7. sabar shaz.. banyakkan berdoa shaz.. Allah ada percaturannya tersendiri dear..

    ReplyDelete
  8. bamyakkan berdoa untuk iqmal ..semoga iqmal cepat sembuh..sabar ye syaz..

    ReplyDelete
  9. jgn kata Syaz..kalau akak pun takut dalam situasi sekarang ni..harap2 berita baik..Ya Allah nko sembuhkan lah!

    ReplyDelete
  10. Anda di tag di sini http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2.html

    ReplyDelete
  11. allahuakbar, moga iqmal cepat sembuh

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan

    Semoga anak buah sihat seperti sebelum ni dan tiada perkara buruk yang berlaku. Banyakkan berdoa

    ReplyDelete
  13. in shaa Allah, semoga dye cepat smbuh.. amin.

    ReplyDelete
  14. tabahkan hati ye.. apapun semoga segalanya selamat dan dipermudahkan, Aamin.

    #done follow kamu.
    jemput singgah sini plak ye..http://aienlieyrusli.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Get well soon Iqmal. Stay strong.
    Mohon awak juga tabah okay. Harap semuanya baik2 saja.

    ReplyDelete
  16. semoga segala2nya baik2 sahaja.. Amin..

    ReplyDelete
  17. jangan putus berdoa. moga semua baik2 saja.

    ReplyDelete
  18. assalam .. selamat pekenalan. jemput ke blog saya. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign