Syaz Harzays Minme: Thanks Kak Sofu ! :)

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

9 Sep 2014

Thanks Kak Sofu ! :)

Assalamualaikum...
syaz dapat hadiahh... yeaaaaa !


hihhi... happy weyhh... balik kerja.. tetiba encik posman datang rumah bg barangg pos yang datang... herannn pon ade gak... tgk nama pengirim... Kak Sofu rupanya... 
thanks kak ... barang yang akak bg dah sampai... syaz suka sesangadddd...
hihhi.. kak sofu bagi syaz special gift sebab syaz jadi followers yang ke-50 blog dia...
best tak kak sofu.. jadi followers pon dapat special gift... hihihi.. meh follow blog kak sofu kalau ade rakan bloggers syaz yang belum follow lagi... hihhi.. 
Kak Sofu )

nak tgk takk?? hihihi.. jangan jeles tau... kah kahhh :P




produk mary kay.. wow... mahal jugak tu... thanks again kak sofu erk... terima kasih bebanyak...
syaz eksaited lebih dapat hadiah dr akak nihhh ... hihihi :D


Nota kaki : Syaz tunggu hadiah dari blogger Nabila Medan pulakk... hihhi :D
terharu weyhhhhh dapat hadiah dari rakan blogger.. 






11 comments:

  1. beb nak jugak. hehe. tahniah dpt hadiah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak nyampuk..tunggu kak Sofu wat GA nanti mana tau rezeki kan..:)

      Delete
  2. Alhamudillah...sampai juga ke Sarawak..
    Rezeki namanya bukan nak sangka kan..tp memang dah niat masa tu sapa jadi follower #50 akak nak kasi present..cuma tak shout out je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. tak sangka lak syaz yg dpt... hihi,.. rezeki2... :D

      Delete
  3. wahhh bertuahnye, hehe tahniah awk...

    ReplyDelete
  4. murah rezeki!byk dpt hadiah..bestnya!hihi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ... Semoga terus dimurahkan rezeki ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat hadiahhhh... wohooooo....

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign