Syaz Harzays Minme: Tolong sedekahkan Al-fatihah

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

17 Sep 2014

Tolong sedekahkan Al-fatihah

Assalamualaikum...
Mintak jasa baik korang sedekahkan Al-fatihah untuk anak sedara syaz ye..
Abang Amirul Muqmin Abg Shamsurie..
Abang tgh kritikal.. 
Semoga keajaiban berlaku.. 
Allahuakhbar..


Doakan kepada yang telah pergi... semoga kami di beri kekuatan untuk menghadapi semua ini..
semoga kami tidak alpa dengan kewujudan dan kebesaran ALLAH S.W.T..
Dunia hanyalah pinjaman sementara.. Akhirat menanti di syurga mahupun neraka.. berbekalkan amalan di dunia.. Al-Fatihah buatmu sayanggg... tenang la engkau di sana... 
Mohon doa kaliann :)
Terima kasihh yang tak terhinggaa kepada rakan bloggers yang sudi sedekahkan Al-fatihah untuk Arwahyarham anak sedara syaz.. syaz hargai sesangad... walaupun kita hanya bkenalan di alam maya .. tapi korang tetap support syaz.. terima kasih banyak2.. Hanya Allah yang dapat membalas jasa baik kalian semua... 
semoga dipermudahkan segala urusann... 




24 comments:

  1. Replies
    1. sbr ye syaz..dugaan bg yg hidup ni..semua org akan merasainya..

      Delete
  2. innalillah.. semoga ditempatkan bersama mereka yang beriman. Al-Fatihah..

    Jemput Singgah :D
    Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

    ReplyDelete
  3. semoga tabah... anis ade bace dekat berita tv3 malam tadi..

    ReplyDelete
  4. Semoga tabah ye syaz :) syaz kuat :))))
    Al-Fatihah.
    Innalillahiwainnailaihirojiun

    ReplyDelete
  5. al-fatihah..semoga family syaz tu tabah..semoga Allah berikan yang terbaik untuk dia.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Innalillah..tumpang simpati atas apa yg terjadi kpd ank sdra Syaz..semoga Syaz dan family tabah..al fatihah buat ank sdra Syaz..semoga si abg yg cedera cpt sembuh..

    ReplyDelete
  7. Syaz and family semua tabah tau . Dayah tau pedih + sedih bila Allah ambil seseorang yg kita sayang . Tapi setiap perjalanan hidup kita termasuk kematian kita , Allah dah tulis sejak kita diciptakan . be strong . Berfikiran positive , terima seadanya , in shaa Allah kita boleh terima dengan apa yang terjadi . Walaupun kita semua kenal dekat alam maya , tapi dah rasa macam keluarga . :)

    ReplyDelete
  8. Al-fatihah. Takziah Syaz. Bersabar yer.

    ReplyDelete
  9. Innalillahiwainnalillahirajiun dan Al-fatihah. Diharap Syaz sekeluarga bersabar dengan dugaan ini.

    ReplyDelete
  10. Al fatihah..harap syaz & family tabah..
    Sha follow sini
    Klu ada ms jemput dtg blog sha
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. allahuakbar sedihnyaaa...:(:(
    salams takziah dan alfatihah buat anak saudara syazzz

    kak mieja follow u ya....salams kenal juga....

    ReplyDelete
  12. ye syaz..akak tlog doakan yg terbaik buat beliau aminnn

    ReplyDelete
  13. Al-Fatihah.. Semoga tabah menghadapinya...

    ReplyDelete
  14. Al-Fatihah.. Semoga Syaz & keluarga tabah menghadapi ujian dari Allah.. & semoga abg kembali sihat seperti sediakala.. Be strong ye Syaz..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  15. Alfatihah....semoga syaz tabah..semoga roh mereka ditempatkan dlama kalangan org-org yang beriman.. :(

    ReplyDelete
  16. Alfatihah & takziah buat syaz & family. Bertabahlah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign