Syaz Harzays Minme: Happy Holiday n Happy CNY !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

17 Feb 2015

Happy Holiday n Happy CNY !



Assalamualaikumm.. 
hai u olls... buat pa ja tu.. hahaha.. lame dah tak menulis.. lame dah menghilangkan diri.. lame dah tak aktifkan diri dalam dunia blogger nihh.. agak2 korang ingat syaz lagi dok eyhhh ?? hihihihihi.. oke laa... just straight to the point la.. tak tau nak tulis apa nihhh... btw.. HAPPY CHINIESE NEW YEAR bagi yang menyambut CNY tahun nihhh.. Tahun kambingg la tahun nihhh.. hihihhih.. . hihihihi.. nak angpau boleh takk? sape yang sambut CNY nihh.. mehh angkat tangannn.. hahaha.. macam la dpat tgk kann... oke la... ni je.. saja je nak ucap CNY... kalau CNY .. holiday la jawabnya.. hahahaha.. holiday la sangat... happy holiday untuk budaksss sekolahhh... hahahahahaa..

banyak yang nak story sebenarnya.. tapi agal buzy.. asal weyhh syaz bz sangat nihh... syaz nak kawen ke.. ha'aa.. syaz nak kawen.. semua di jemput tau... cewahhhh.. acahh jee.. belom tiba masa la.. hihhihi.. nanti kawen kalau ade jodohh.. hiihi.. mude lagi mana boleh kawenn.. hahahaha... melalut la pulakk.. btw.. syaz rindu la nk berblog macam korang lagi.. nak BW pun syaz jarang dah.. takpe kann,... ade mase syaz update la.. maaf tau dekat korangg.. syaz always ingat dekat korang semua... kbye ! 

6 comments:

  1. lol. happy holiday ye awok..
    23 taun dah patot kawen la awak.. da ada calon kan?hahahah XD

    ReplyDelete
  2. hai syaz, dah bace x http://belladin92.blogspot.com/2015/03/pemenang-segmen-raya-2014-by-bella-din.html
    bella pilih awak as pemenang hihi tahniah. camne nak cntact syaz ye?

    ReplyDelete
  3. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign