Syaz Harzays Minme: Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

6 May 2017

Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!

Assalamualaikum..

hai hai hai..petangg semua nyerrrr... macam biasa la kan.. petang2 dok depan lappy BW sana BW sini . usha sana usha sini blog para blogger yang semakin byk sehingga ke hari ini .. kankankan ? aku cakap betoi kan.. ramai da blogger sekarang... hihihihi... 

BW punya BW.. tetiba ternampak kawan kita nih ade buat GA laa... 
Nad buat GA laaa... teruja pulak syaz bila tgk nad buat GA.. 
Nad nad nad.. syaz join tauu... hahahhahahaa..
1st GA syaz tak join.. 2nd GA syaz join la...
bagi yang blm join boleh la joinn sekaki ngan syaz mehhh....

syarat yang tersangatlah mudah untuk korang follow & dapat hadiahh.. hihiihihi..
nk join ?? klik jaa banner bawah nih ok ??


haaaa... sebelum syaz melabuhkan tirai petang nih..
nk nyanyi sikit..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO NAD SYG..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
YEAHHHHHHHHH... CLAP R HAND :D

HAPPY BIRTHDAY TO YOU NADIAH SYAFIQA..
semoga panjang umur & sentiasa di murahkan lagi rezeki awakkk... 
jadi anak yang baikk buat mak ayah & semua family ye..
semoga segala apa yang nad nak dipermudahkan oleh Allah .. 
jaga solat tau... n satu lagi.. semoga kita tetap menjadi kawan di alam maya ini walaupun tak penah jumpa lagi kan nad.. 
sekali lagi syaz nak ucap HAPPY BIRTHDAY NAD SYG.. 
Muahhhh cikeddddd :*


byeeeeee :)

6 comments:

  1. alahai.alahai. awattt sweet sangat nii. thanksss syaz. inshaallah,amin. moga kite kawan selamanyaaa ye. :)

    senarai peserta :Senarai Peserta Birthday Giveaway By Cik Nadyya ^^

    goodluck ye ;)

    ReplyDelete
  2. Good luck...
    Dtg nk jmput join giveaway http://akhalilah.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html?m=1

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen.. :)
    btw cantiknya blog awak, purplelicious gittew

    ReplyDelete
  4. Blogwalking dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

    ReplyDelete
  5. singgah disini

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign