Syaz Harzays Minme: GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

2 May 2017

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN


Assalamualaikum..

Nk namecard free x .. ?? hihhi.. jom join GA nihh...
syarat yang simple je kalau nk join..

KLIK BANNER FOR JOIN




Syarat 1-4 kita dah berjaya buat.. hihi.
kita buat untuk syarat yang ke-5 pulakk..
syarat nya berbunyi ?

5. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin?
simple / cantik / kemas

sememangnya xboleh n xmampui nak meragui blog busyra nih mmg nampak simple, cantik & kemas.. sedap mata memandang gitu... boleh usha kalau xcaye ape syaz cakap ..




Done :)




16 comments:

  1. Good luck dear. And selamat berkenalan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. selemat berkenalan jugak sis :)

      Delete
    2. Done..he
      Semoga rezekinya ya, Mba. Semoga menang ya..

      Btw, salam kenal :)

      Delete
  2. Salam kenal dari blogger Indonesia ya syazrah.. Semoga bisa jadi kawan baik ^^

    ReplyDelete
  3. singgah blogwalking petang . selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  4. dah follow..followback pls

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/supplement-terbaik-untuk-lelaki-abad.html

    ReplyDelete
  5. hai, singgah dari segmen sama.
    goodluck awak.

    ReplyDelete
  6. Hii! Nisha datang dari GA yang sama :D Just followed and I really love your blog! hihi
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  7. Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum,

    singgah dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  10. Hai. singgah blogwalking sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by-busyratakiyudin.html

    ReplyDelete
  11. singgah bw sini..
    good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  12. Gut luck.. singgah dari segmen yg sama.. :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign