Syaz Harzays Minme: KOSONG SANGAD !

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

6 May 2017

KOSONG SANGAD !

Assalamualaikum & petang uolls..


kosong ?? ape yang kosong ?? hahahahahahahaha..
blog aku yang kosong.. yaaa.. kosong sesangaad daa... xmacam dulu...cewahhh.. tak maca dulu yerrr... mane la tak kosong.. berapa tahun da menyepi.. baru muncul pulakk tahun nih.. tu pun tak tiap2 hari muncul kann.. mane ade yang ingat laaa... waa sedihh dohhh sedihh...
ingat syaz lagi x weyhhh ??
kalau ingat Alhamdulillahh .. tqsm..
kalu xingat... nk wat camna kann... 'takpa... nanti kite buat sesi kenai sesama kita okk ??
hahahhahaa...

syaz ketandusan idea da nk menulis nih.. lame da tak menulis kann... 
kalau da takde idea join GA yang para blogger buat je la gamaknya kan.. 
hahaha.. byk GA yang para blogger buat.. 
*GA DR SYAZ JA XMUNCOI MUNCOI LG HADIAH DA SEDIA CUMA NK MELANCARKAN GA JA LG NIHH KAHKAHKAHKAH*

Syaz sendiri pon tgk blog nih kosong ..mesti korang pun see the same thing kan... 
kosong hambar semua ade... sebab syaz xde mase lagi nak godek2 blog nihh.. 
nih pun mintak tolong kakmai aturkan aritu sebab mmg da tak ingat da dengan segala coding n ape ntahh dalam blog nih... lame sangat menghilangkan diri tu la akibat nya.. 
nk edit blog kene ade photoshop lagi..
photoshop syaz ??? innalillahhh .. kesian kat dia.. 
nak download photoshop mmg payahh arr... payah sesangad tangan nih nk mecari.. 
pemalas punya mana nk dapat kalau malas kan... hahhahaa

eyhhhhhh.. nk maghrib da nihhh... byk lagi nk potpet tp nanti2 la kita sambung balikk.
hahahahhaahahaha... kbye... nanti kita sambung balikk yaaaa...
dhaaaa.....

6 comments:

  1. hehhe so cepat cepat cari idea nak menulis. ramai yang merindui ni hehehe

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali ok..daaa.eh..hehe..

    ReplyDelete
  3. Hehehe tulis je apa-apa pun Syaz..jangan tinggal lama2 nanti orang rindu :D

    ReplyDelete
  4. Selamat kembali ^^
    Nice sharing ^^ sy dtg nk jmput join giveaway ni :) http://akhalilah.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html?m=1

    ReplyDelete
  5. saya pun baru nak gear up balik blogging.. ni syaz yang mana satu ye? hehehe.. sorry tak ingat.. jgn marah tau.. www.ziziezack.com

    ReplyDelete
  6. hahahaha nape entry ni sedih sgt ni? xpe, nadya kenal syaz je k. wink wink

    nadya tag syaz ;)

    https://loveneddy.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-jun-september-2017.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign